Ο πρίγκιπας Κάρολος φαίνεται πως ευαισθητοποιήθηκε με τις φωτιές που έπληξαν τη χώρα μας και θέλησε να βοηθήσει έμπρακτα σε αυτή τη τόσο δύσκολη στιγμή. Ο ίδιος μάλιστα δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για την Ελλάδα.

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η δωρεά του στον Ερυθρό Σταυρό

Την Παρασκευή 13/8, έγινε γνωστό πως ο πρίγκιπας της Ουαλίας προχωρά σε οικονομική στήριξη των πυρόπληκτων μέσω δωρεάς του στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός ανέφερε: “Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για την ευγενική αυτή δωρεά. Σημαίνει πολλά τόσο για τους αφοσιωμένους εθελοντές και το προσωπικό του Ε.Ε.Σ όσο και για τον λαό της Ελλάδας, τον οποίο και βοηθάμε. Δουλεύουμε σκληρά για να στηρίξουμε τους πληγέντες αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, καθώς οι πυρκαγιές επηρέασαν πάνω από 70.000 συμπολίτες μας”.

Στη συνέχεια ο ίδιος ανέφερε: “Έχοντας μεγάλη εκτίμηση στην Α.Β.Υ. Πρίγκιπα Κάρολο της Ουαλίας, δεδομένου και του στενού οικογενειακού δεσμού του με την Ελλάδα και με τον Ε.Ε.Σ, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε αδιάκοπα για τον λαό της χώρας που έχει πληγεί από τις πρωτοφανείς αυτές πυρκαγιές”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΦΩΤΙΕΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ