Είναι από τους πιο γοητευτικούς royals, έχοντας κληρονομήσει την ομορφιά από τον πατέρα του πρίγκιπα Παύλο και τη μητέρα του Μαρί Σαντάλ. Ο πρίγκιπας Αχιλλέας ξεχωρίζει και έχει αποκτήσει το δικό του κοινό.

Ο πρίγκιπας  Αχιλλέας-Ανδρέας έκανε μία σπάνια έξοδο με την σύντροφο του Ιζαμπέλα Μασενέ, με τη φωτογραφία τους να φιγουράρει στη Vogue. Στο στιγμιότυπο φαίνονται ερωτευμένοι και αγκαλιασμένοι, εντυπωσιάζοντας με το στυλ και την κομψότητά τους.

πρίγκιπας Αχιλλέας
Ο πρίγκιπας Αχιλλέας με την καλλονή αγαπημένη του

Ο πρίγκιπας Αχιλλέας – Ανδρέας γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου του 2000 στη Νέα Υόρκη και είναι το τρίτο παιδί του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, ενώ έχει τέσσερα αδέρφια, την Μαρία Ολυμπία, τον Κωνσταντίνο Αλέξιο, τον Οδυσσέα Κίμωνα και τον Αριστείδη Σταύρο.

πρίγκιπας Αχιλλέας
Το ζευγάρι σε παλαιότερη έξοδο

Η Ιζαµπέλα είναι η κόρη του Αρνό, ιδρυτή του Net-aPorter, πρωτοπόρου στην πώληση πολυτελούς µόδας µέσω διαδικτύου. Το 2015, η επιχειρηματίας πούλησε το μερίδιό της για 70 εκατομμύρια δολάρια, αφού είχε ήδη συγκεντρώσει 50 εκατομμύρια δολάρια το 2010 όταν πούλησε την εταιρεία στη Richemont, σύμφωνα με τους New York Times και τον The Guardian.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ