Η μεγαλύτερη κόρη του Πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό, Jazmin Grace Grimaldi, μοιράστηκε μια σπάνια οικογενειακή φωτογραφία που απεικονίζει τον εαυτό της μαζί με τα άλλα τρία παιδιά του Αλβέρτου, τον Alexandre Grimaldi-Coste και τα δίδυμα Πρίγκιπα Jacques και την Πριγκίπισσα Gabriella.

Η 29χρονη, η κόρη του Αλβέρτου με την κτηματομεσίτη Tamara Rotolo, δημοσίευσε μια ματιά στο 2021 της και το διασκεδαστικό κολάζ βίντεο, το οποίο μοιράστηκε στο Instagram της, περιείχε φωτογραφίες της σε ιδιωτικά τζετ , στο Παρίσι, το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη.

Υπήρχαν, όμως, δύο εκπληκτικές φωτογραφίες που ξεχώρισαν. Μια που παρουσίαζε τα τρία ετεροθαλή αδέρφια της και μια άλλη με τον πατέρα της Πρίγκιπα Αλβέρτο να ποζάρουν μαζί μπροστά σε ένα ιδιωτικό τζετ.

Πρίγκιπας Αλβέρτος

Η Jazmin βρέθηκε για πρώτη φορά στο προσκήνιο σε ηλικία 16 ετών, όταν ο Πρίγκιπας Αλβέρτος την αναγνώρισε επίσημα ως κόρη του. Είχε πει προηγουμένως ότι ήθελε να περιμένει μέχρι να ενηλικιωθεί για να την προστατεύσει

Μετά τη γέννηση των διδύμων της πριγκίπισσας Charlene και του Albert, η Jazmin μίλησε για τη νέα οικογένεια του πατέρα της: «Ανυπομονώ να γίνω αδερφή τους και να τους δω να μεγαλώνουν», είχε πει τότε η Jazmin στο Harper’s Bazaar. «Έχουν αυτά τα όμορφα, μεγάλα μπλε μάτια – και έχουν ήδη τόσο καλή συμπεριφορά!».

Πρίγκιπας Αλβέρτος

.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ