Πρίγκιπας Χάρι: Η πρώην σχέση του παρέμεινε κοντά στη βασιλική οικογένεια από τότε που χώρισαν τον Μάρτιο του 2014…

Η πρώην φίλη του πρίγκιπα Χάρι, Κρεσίντα Μπόνας, εμφανίστηκε με την βασιλική οικογένεια για να στηρίξει την πριγκίπισσα Ευγενία.

Η Cressida Bonas ηταν πανέμορφη δίπλα στη Zara Tindall και την πριγκίπισσα Βεατρίκη για να υποστηρίξει την πριγκίπισσα Ευγεγία στο Gala του The Anti Slavery Collective, για τη φιλανθρωπική οργάνωση, την οποία δημιούργησε η πριγκίπισσα Ευγενία το 2017 με τη φίλη της Julia de Boinville.

Η 34χρονη φωτογραφήθηκε, φορώντας το πιο λαμπερό στράπλες ροζ και κόκκινο φόρεμα της βραδιάς.

Πρίγκιπας Χάρι: Η πρώην σχέση του παρέμεινε κοντά στη βασιλική οικογένεια από τότε που χώρισαν τον Μάρτιο του 2014…
Η Cressida Bonas ανάμεσα στην Julia de Boinwille και την πριγκίπισσα Ευγενία!

Το Anti Slavery Collective είναι αφιερωμένο στην ευαισθητοποίηση για τη σύγχρονη δουλεία ως παγκόσμια επιδημία και ενθαρρύνει τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου, τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, τους δημοσιογράφους, τους ακαδημαϊκούς, τις ΜΚΟ, τις εταιρείες, τα άτομα και τους επιζώντες να συνεργαστούν για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων.

Παρά την προηγούμενη σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι, με τον οποίο έβγαινε από το 2012-2014, η Cressida Bonas παρέμεινε κοντά στη βασιλική οικογένεια και εντάχθηκε στη λαμπερή λίστα των A-Listers που όλοι έδειχναν λαμπροί για τη βραδινή τους έξοδο.

Φωτογραφία κειμένου: Getty Images

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ