Ο πρίγκιπας Χάρι και η ερωτική του ζωή δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τα διεθνή ΜΜΕ. Ειδικά μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του «Spare», αρκετοί ασχολήθηκαν με το ποια είναι η «μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα» με την οποία συνευρέθηκε ερωτικά για πρώτη φορά ο Δούκας του Σάσεξ.

Στην κυριακάτικη έκδοση της βρετανικής εφημερίδας Sun, η Σάσα Γουόλπολ -μία 40χρονη σήμερα οδηγός εκσκαφέα και μητέρα δύο παιδιών- υποστηρίζει ότι αυτή είναι η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά… και όχι μόνο του πρίγκιπα Χάρι.

Η Σάσα παραδέχτηκε ότι εκείνη και ο πρίγκιπας έκαναν σεξ σε ένα χωράφι λίγο καιρό αφότου είχε πιάσει δουλειά ως υπηρεσία στην κατοικία του τότε πρίγκιπα Καρόλου, στο Highgrove House.

Η 40χρονη, η οποία μίλησε για πρώτη φορά, είπε ότι το σεξ ήταν «παθιασμένο και σπινθηροβόλο» αλλά μεταξύ δύο φίλων. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, το συμβάν έλαβε χώρα στην πραγματικότητα το καλοκαίρι του 2001, κάτι που σημαίνει πως ο Χάρι ήταν 17 χρόνων. «Ήταν κυριολεκτικά σαν να μην τρέχει τίποτα. Το σεξ ήταν παθιασμένο και σπινθηροβόλο γιατί ήταν κάτι που δεν έπρεπε να κάνουμε. Το ένα οδήγησε γρήγορα στο άλλο. Καταλήξαμε στο πάτωμα», είπε.

Πρίγκιπας Χάρι – Spare

Η ίδια ισχυρίζεται ότι τόσο η ίδια όσο και ο πρίγκιπας Χάρι είχαν πιει αρκετά σφηνάκια τεκίλα εκείνη την ώρα, με την ομάδα ασφαλείας να ψάχνει να τον βρει. «Αλλά ήμασταν και οι δύο μεθυσμένοι. Δεν θα είχε συμβεί αν δεν ήμασταν. Ήταν απλώς μια στιγμή πάθους, αυθόρμητη, άγρια, συναρπαστική», ανέφερε.

Η Σάσα Γουόλπολ πρόσθεσε ότι σοκαρίστηκε που η προσωπική στιγμή τους αναφέρθηκε στο «Spare». «Κανείς δεν με προειδοποίησε ότι η νύχτα θα συμπεριληφθεί στο βιβλίο. Ζω μια ήρεμη ζωή δεν το προσκάλεσα αυτό», ανέφερε σύμφωνα με το δημοσίευμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ