Πρίγκιπας Χάρι: Ο Δούκας του Σάσεξ θα βρίσκεται στο Λονδίνο αύριο Τετάρτη, θα συναντήσει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ;

Στο Λονδίνο θα βρίσκεται αύριο (Τετάρτη 8 Μαΐου) ο πρίγκιπας Χάρι και όλοι αναρωτιούνται αν θα συναντηθεί με τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Πρίγκιπας Χάρι: Ο Δούκας του Σάσεξ θα βρίσκεται στο Λονδίνο αύριο Τετάρτη, θα συναντήσει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ;
Πρίγκιπας Χάρι: Ο Δούκας του Σάσεξ θα βρίσκεται στο Λονδίνο αύριο Τετάρτη, θα συναντήσει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ;

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας έχει μπροστά του μια μεγάλη εβδομάδα και δεν έχει καμία σχέση με την επίσκεψη του αδερφού του πρίγκιπα Χάρι στο Λονδίνο.

Προς το τέλος της εβδομάδας, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα πραγματοποιήσει την πρώτη του επίσημη επίσκεψη στα νησιά Σίλι από τότε που έγινε Δούκας της Κορνουάλης. Θα κάνει δημόσια εμφάνιση στο Newquay την Πέμπτη και στα Isles of Scilly την επόμενη μέρα.

Πολλοί βασιλικοί παρατηρητές έχουν μείνει να αναρωτιούνται αν τα δύο αδέρφια – των οποίων η σχέση είναι τεταμένη τα τελευταία χρόνια – αναμένεται να συναντηθούν.

Σύμφωνα με τους Times, γίνεται κατανοητό ότι ο Γουίλιαμ, 41 ετών, δεν σχεδιάζει να δει τον αδερφό του Χάρι και αντ’ αυτού θα βρεθεί στο Γουίνδσορ για να για να τελέσει μια τελετή αριστείας

Την περασμένη εβδομάδα, επιβεβαιώθηκε ότι ο Δούκας του Σάσεξ θα βρίσκεται στο Λονδίνο για μια λειτουργία της Ημέρας των Ευχαριστιών στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου για τον εορτασμό της 10ης επετείου των Αγώνων Invictus που ίδρυσε το 2014.

Ο εορτασμός συμβαίνει επίσης την ίδια ημέρα που τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ πρόκειται να φιλοξενήσουν το The King’s Garden Party – το πρώτο της σεζόν.

Η επικείμενη επίσκεψη θα σηματοδοτήσει την πρώτη φορά που ο πρίγκιπας Χάρι, 39 ετών, θα ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο από τότε που πέταξε για να δει τον πατέρα του, Βασιλιά Κάρολο, μετά τη διάγνωση του καρκίνου τον Φεβρουάριο. 

Το ταξίδι έγινε λιγότερο από 24 ώρες από την στιγμή που τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έκαναν την ανακοίνωση για την υγεία του βασιλιά.

Η σύντομη επανένωση ήταν η πρώτη σημαντική περίοδος που πέρασαν μαζί πατέρας και γιος από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β΄, τον Σεπτέμβριο του 2022.

Εν τω μεταξύ, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ φέρεται να αύξησε το ημερολόγιο των δημοσίων δεσμεύσεών του τους επόμενους δύο μήνες προτού τα παιδιά του πάνε καλοκαιρινές διακοπές τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει δώσει προτεραιότητα στη φροντίδα της συζύγου του, πριγκίπισσας Κέιτ, καθώς αυτή συνεχίζει την πορεία της προληπτικής χημειοθεραπείας και ανάρρωσης στο σπίτι στο Γουίνδσορ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ