Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έχουν εγκατασταθεί πλέον μόνιμα στις ΗΠΑ μετά την αποχώρησή τους από τη βασιλική οικογένεια τον Μάρτιο. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με αναφορές το ζευγάρι ενδέχεται να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο πριν το τέλος του χρόνου λόγω της επερχόμενης δίκης που εκκρεμεί στη διαμάχη της Μέγκαν με την Associated Newspapers Ltd.

Όταν ανακοίνωσαν για πρώτη φορά την πρόθεσή τους να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν είχαν δηλώσει ότι σχεδίαζαν να μοιράζουν το χρόνο τους μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Βόρειας Αμερικής. Δυστυχώς, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και των περιορισμών στα ταξίδια και τις μετακινήσεις, το ζευγάρι δεν μπόρεσε να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο νωρίτερα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», το προσωπικό στο κάστρο του Ουίνδσορ έχει ενημερωθεί να προετοιμάσει το σπίτι του Χάρι και της Μέγκαν, το Frogmore Cottage για πιθανή επίσκεψη του ζευγαριού. Το πρώην βασιλικό ζεύγος εξακολουθεί να έχει στην κατοχή του το συγκεκριμένο ακίνητο προκειμένου να το χρησιμοποιεί όταν επισκέπτεται το Ηνωμένο Βασίλειο. Τον Σεπτέμβριο, επιβεβαιώθηκε ότι οι Sussexes είχαν επιστρέψει τα 2,6 εκατομμύρια ευρώ που δαπανήθηκαν για την ανακαίνιση του ακινήτου.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν: Επέστρεψαν 4.1 εκατομμύρια δολάρια με τα οποία ανακαίνισαν το σπίτι τους στο Ηνωμένο Βασίλειο

Αν και τα σχέδιά τους για τα Χριστούγεννα δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί, υπάρχει πιθανότητα το ζευγάρι να αποφασίσει να περάσει την εορταστική περίοδο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πέρυσι, ο Χάρι, η Μέγκαν και ο γιος τους Άρτσι πέρασαν την ημέρα των Ευχαριστιών και τα Χριστούγεννα στον Καναδά.

H δίκη για την υπόθεση της Δούκισσας εναντίον του εκδότη της εφημερίδας «The Mail on Sunday» έχει επίσης οριστεί προσωρινά για τις 11 Ιανουαρίου 2021. Σύμφωνα όμως με τους ισχύοντες κυβερνητικούς κανονισμούς, όσοι ταξιδεύουν από τις ΗΠΑ πρέπει να μείνουν σε απομόνωση για 14 ημέρες μετά την άφιξή τους στη χώρα. Κατά συνέπεια, εάν η Μέγκαν πρόκειται να παρευρεθεί αυτοπροσώπως στη δίκη, θα πρέπει να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο πριν από το νέο έτος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ