Στον Καναδά θα περάσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, καθώς θα παρευρεθούν στην εκδήλωση One Year to Go των Invictus Games.

Το ζευγάρι θα ενταχθεί στα μέλη του Χειμερινού Προπονητικού Καμπ των Συμμετεχόντων Εθνών, το οποίο παρέχει την ευκαιρία στα μέλη της International Invictus Community να ζήσουν την εμπειρία από χειμερινά αθλήματα ενόψει των αγώνων του επόμενου έτους.

Οι αγώνες του 2025 θα πραγματοποιηθούν, από τις 8 έως τις 16 Φεβρουαρίου, και έρχονται 18 μήνες μετά τους αγώνες του 2023, που διεξήχθησαν στη Γερμανία. Να σημειωθεί, μάλιστα, ότι η Μέγκαν Μαρκλ έχει αφήσει να εννοηθεί ότι μπορεί να φέρουν και τα παιδιά τους, τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ, στην επόμενη εκδήλωση.

Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι
Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι στους πρόσφατους Invictus Games

Καθώς ζήτησε συγγνώμη που έχασε την τελετή έναρξης, αποκαλύπτοντας ότι περνούσε λίγο επιπλέον χρόνο πίσω στο Λος Άντζελες με τα παιδιά της, πρόσθεσε: «Είμαι πραγματικά περήφανη που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας Invictus με όλους σας. Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που γνωρίζουμε στην πατρίδα μας και στηρίζουν όλους εσάς, ακόμα κι αν δεν μπορούν να είναι εδώ μαζί σας, είναι εδώ στη σκέψη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ