Πρίγκιπας ΧάριΜέγκαν Μαρκλ: Η κίνηση που αμφισβητεί τη βρετανική βασιλική οικογένεια

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ προχώρησαν σε μια κίνηση που η βρετανική βασιλική οικογένεια δεν θα δει με καλό μάτι. Και μάλιστα μια δύσκολη περίοδο αφού ο βασιλιάς Κάρολος και η πριγκίπισσα Κέιτ αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας!

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex εγκαινίασαν έναν νέο ιστότοπο, το Sussex.com, ο οποίος θέλει να είναι ένα “one-stop shop” για όλες τις δραστηριότητές τους και από το οποίο μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση σε όλα τα project που έχουν: το γραφείο τους, το ίδρυμά τους Archewell και την εταιρεία παραγωγής τους Archewell. 

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Δοκιμάζουν τις αντοχές της βασιλικής οικογένειας με νέα πρόκληση! 
Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Δοκιμάζουν τις αντοχές της βασιλικής οικογένειας με νέα πρόκληση! 

Δεν υπάρχει κανένα ίχνος του Archewell Audio, του έργου αφιερωμένου σε podcast που δεν απογειώθηκαν όπως αναμενόταν αφού το Spotify τερμάτισε το συμβόλαιο με τη Μέγκαν Μαρκλ λόγω «κακής παραγωγικότητας».

Επιπλέον, και εδώ έρχεται μια από τις καινοτομίες, είναι ότι συνδέονται με τον παλιό και αμφιλεγόμενο ιστότοπό τους, sussexroyal.com, αυτόν που είχαν όταν παντρεύτηκαν πρόσφατα και ήταν ακόμη ενεργά μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. 

Ένα μήνυμα προειδοποιεί ότι αυτός ο ιστότοπος ιδρύθηκε το 2020 και ότι εξετάζει το έργο του πριν μετακομίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σε αυτή τη νέα ιστοσελίδα υπάρχουν οι βιογραφίες των Dukes και όλες οι πληροφορίες για τις φιλανθρωπικές και φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες τους, καθώς και η εταιρεία παραγωγής τους, στην οποία δεν υπάρχει ακόμη σχεδόν καθόλου περιεχόμενο, και μια ενότητα αφιερωμένη στις ειδήσεις με όλες τις ενημερώσεις και δράσεις που έχουν διεξαγάγει. 

Το τελευταίο είναι η εμφάνιση σταρ του Χάρι στο Λας Βέγκας (Ηνωμένες Πολιτείες) σε ένα γκαλά του NFL.

Η νέα αλλαγή εικόνας και επωνυμίας των Sussex συνέβη αυτό το βράδυ της Δευτέρας και ερμηνεύεται ως μια επικίνδυνη ενέργεια αλλάζοντας τον παλιό τους ιστότοπο, Archewell.com, σε Sussex.com, ένα όνομα που συνδέεται πολύ περισσότερο με τα δικαιώματα και στο οποίο περιλαμβάνεται το βασιλικό οικόσημο. 

Ένα από τα πολλά σημεία που συζητήθηκαν για να διατυπωθεί η αποχώρησή τους από το Ηνωμένο Βασίλειο και τη μοναρχία ήταν ακριβώς ο καθορισμός των όρων με τους οποίους μπορούσαν και δεν μπορούσαν να εμπορεύονται. 

Ένα από τα αιτήματά τους ήταν να είναι οικονομικά ανεξάρτητοι για να μπορούν να κερδίζουν τα δικά τους χρήματα, κάτι που δεν μπορούσαν να κάνουν εντός του ιδρύματος. 

Αυτό σήμαινε ότι δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το εμπορικό σήμα Sussex Royal, ειδικά την τελευταία λέξη, επειδή δεν είναι πλέον βασιλικοί

Αν και δεν το χρησιμοποιούν στη νέα τους διαδικτυακή πλατφόρμα, είναι αλήθεια ότι χρησιμοποιούν τον βασιλικό τους τίτλο που τους έδωσε η Ελισάβετ Β’, ο οποίος έχει δυσαρεστεί κάποιους, αν και εξακολουθούν να είναι Δούκες του Σάσεξ.

Στη νέα ιστοσελίδα, ο πρίγκιπας Χάρι παρουσιάζεται ως ένας στρατιωτικός βετεράνος, ανθρωπιστής, υπέρμαχος της ψυχικής υγείας και περιβαλλοντικός ακτιβιστής που έχει αφιερώσει την ενήλικη ζωή του στην προώθηση αιτιών για τις οποίες είναι παθιασμένος και που προωθούν μόνιμες αλλαγές σε ανθρώπους και μέρη. 

Στο προφίλ του, σημειώνεται ότι είναι ο συγγραφέας των New York Times με τις μεγαλύτερες πωλήσεις του βιβλίου του In the Shadow, «ένα απομνημονεύματα της ζωής του αφηγημένα με συμπόνια, ευαλωτότητα και ακλόνητη ειλικρίνεια».

 Από την πλευρά της, η Meghan παρουσιάζει τον εαυτό της ως φεμινίστρια και υπερασπιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ισότητας των φύλων, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις γυναίκες με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο σε κατατάξεις που περιλαμβάνουν άτομα από το περιοδικό Time.

Πηγή Εσωτερικών Φωτογραφιών: Screenshots από sussex.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ