Κυκλοφόρησε το νέο συναρπαστικό τρέιλερ του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ του Netflix «Harry & Meghan». Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ κάθονται στο καναπέ του σπιτιού τους στην υπερπολυτελή έπαυλή τους στο Montecito και αναφέρονται στο πώς άλλαξε η στάση του βρετανικού Τύπου απέναντί τους. Στο νέο βίντεο, ο πρίγκιπας Χάρι επίσης κατηγορεί το παλάτι ότι «κατασκευάζει ιστορίες»

Στο νέο τρέιλερ γίνεται ειδική αναφορά στο πώς η Μέγκαν Μαρκλ από αγαπημένο πρόσωπο των βρετανικών tabloids στοχοποιήθηκε στη συνέχεια από αυτά. «Συνειδητοποίησα ότι ποτέ δεν πρόκειται να με προστατεύσουν», ακούγεται να λέει η Δούκισσα του Σάσεξ αναφερόμενη στη βρετανική βασιλική οικογένεια. Από εκεί λοιπόν που τα Μέσα την αντιμετώπιζαν ως μία «royal rockstar» όπως αναφέρεται στο τρέιλερ, το παιχνίδι άλλαξε. «Όλα άλλαξαν», λέει ο πρίγκιπας Χάρι.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ του Netflix «Harry & Meghan»

Αφήνεται να εννοηθείότι όπως η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε μείνει ανυπεράσπιστη απέναντι στα Μέσα, μετά το διαζύγιο της με τον πρίγκιπα Κάρολο, το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση της Μέγκαν. «Είναι ένα βρώμικο παιχνίδι», λέει ο πρίγκιπας Χάρι. Σε άλλο σημείο αναφερόμενος προφανώς στην μητέρα του πριγκίπισσα Νταϊάνα, ακούγεται να λέει: «Ήμουν τρομοκρατήμενος. Δεν ήθελα η ιστορία να επαναληφθεί».

Aναφερόμενος στη βρετανική βασιλική οικογένεια, ο πρίγκιπας Χάρι λέει: «Υπάρχει μια ιεραρχία στην οικογένεια. Ξέρετε, υπάρχει διαρροή, αλλά υπάρχει και κατασκευή ιστοριών». Στο τέλος του τρέιλερ, ο Δούκας του Σάσεξ λέει: «Κανείς δεν ξέρει την πλήρη αλήθεια. Εμείς τη γνωρίζουμε!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ HARRY, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ