Εν όψει των προσεχών απομνημονευμάτων του, Spare, ο πρίγκιπας Χάρι εμφανίζεται σε μια νέα συνέντευξη στο ITV1, η οποία θα προβληθεί την Κυριακή στις 21:00. Αναφερόμενος στην απόφασή του να απομακρυνθεί από τη βασιλική οικογένεια, ο Δούκας του Σάσεξ θα μιλήσει για την τεταμένη σχέση του με τον πατέρα του, τον βασιλιά Κάρολο και τον αδελφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Ο πρίγκιπας Χάρι λέει αναφέρει στον παρουσιαστή Τομ Μπράντμπι: «Θέλω οικογένεια, όχι ίδρυμα», και προσθέτει: «Θα ήθελα να πάρω πίσω τον πατέρα μου, θα ήθελα να έχω πίσω τον αδερφό μου».

Αναφερόμενος στη «διαρροή και τη δημιουργία» πληροφοριών, ο 38χρονος δηλώνει επίσης ότι «δεν χρειάστηκε ποτέ να γίνει έτσι». «Νιώθουν ότι είναι καλύτερο να μας κρατήσουν με κάποιο τρόπο ως κακούς», και τόνισε: «Δεν έχουν δείξει καμία απολύτως διάθεση να συμφιλιωθούν».

Μόλις πριν από ένα μήνα, κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας των ντοκιμαντέρ του Netflix, «Harry and Meghan», ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε για πρώτη φορά πόσο τεταμένη είχε γίνει η σχέση του με τον αδελφό και τον πατέρα του.

«Ήταν τρομακτικό να έχω τον αδερφό μου να ουρλιάζει και να μου φωνάζει και να λέει ο πατέρας μου πράγματα που απλά δεν ήταν αλήθεια», είχε εξομολογηθεί δημόσια ο πρίγκιπας Χάρι.

Πρίγκιπας Χάρι: Η αστρολόγος της Νταϊάνα προβλέπει τις αλλαγές που θα ζήσει το 2023

main photo: Getty Images

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ