Πρίγκιπας Χάρι: Πραγματοποιεί τριήμερο ταξίδι στον Καναδά με την Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ έκαναν μια διακριτική άφιξη στο Βανκούβερ του Καναδά, καθώς ξεκινούν ένα τριήμερο ταξίδι που υπογραμμίζει τη δέσμευσή τους στους Αγώνες Invictus που έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο έτος.

Το ταξίδι έρχεται μετά το νέο ιστότοπο που εγαινίασαν, το Sussex.com, στον οποίο χρησιμοποιούν όνομα που συνδέεται πολύ περισσότερο, από ότι ο παλιός ιστόπος που διατηρούσαν με τα δικαιώματα και στο οποίο περιλαμβάνεται το βασιλικό οικόσημο. 

Η DailyMail κατέγραψε το ιδιωτικό τζετ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να προσγειώνεται στο City of Glass του Καναδά λίγο μετά το μεσημέρι, μετά από μια σύντομη πτήση από τη Santa Barbara, το πλησιέστερο αεροδρόμιο στην κατοικία τους στο Montecito.

Το τζετ τους έκανε μια γρήγορη στάση 39 λεπτών στο Βανκούβερ προτού κατευθυνθεί προς τη Βικτώρια, ολοκληρώνοντας το σύντομο ταξίδι σε μόλις 15 λεπτά, διανύοντας μόλις 34 ναυτικά μίλια.

Αυτή η επίσκεψη ξυπνά μνήμες από την προηγούμενη διαμονή τους στην έπαυλη Mille Fleurs στο North Saanich στο Βανκούβερ τον Ιανουάριο του 2020, μια γαλήνια περίοδο πριν από την τελική μετακόμισή τους στην Καλιφόρνια εν μέσω της κλιμακούμενης κρίσης Covid-19.

Πρίγκιπας Χάρι: Πραγματοποιεί τριήμερο ταξίδι στον Καναδά με την Μέγκαν Μαρκλ
Πρίγκιπας Χάρι: Πραγματοποιεί τριήμερο ταξίδι στον Καναδά με την Μέγκαν Μαρκλ

Μέσα σε αυτό το ταξίδι, η Meghan, 42 ετών, έχει αναστατώσει το τοπίο των μέσων ενημέρωσης με ένα νέο εγχείρημα, συνάπτοντας μια συνεργασία με τη Lemonada Media.

Αυτή η συμμαχία όχι μόνο θα διαδώσει την πρώτη σεζόν του επαινετικού podcast Archetypes της, αλλά θα θέσει το έδαφος για μια καινοτόμο νέα σειρά ήχου.

Αυτή η εξέλιξη ανακοινώθηκε στον ανανεωμένο ιστότοπο του ζευγαριού Sussex.com, ευθυγραμμιζόμενη με την επίσκεψή τους στον Καναδά για να τιμήσουν την έναρξη ενός έτους στους Invictus Games Vancouver Whistler 2025.

Πρίγκιπας Χάρι: Πραγματοποιεί τριήμερο ταξίδι στον Καναδά με την Μέγκαν Μαρκλ
Πρίγκιπας Χάρι: Πραγματοποιεί τριήμερο ταξίδι στον Καναδά με την Μέγκαν Μαρκλ

Αναλογιζόμενη αυτό το νέο κεφάλαιο, η Meghan εξέφρασε τον ενθουσιασμό της, δηλώνοντας: 

«Είμαι περήφανη που τώρα μπορώ να μοιραστώ ότι εντάσσομαι στην εξαιρετική ομάδα της Lemonada για να συνεχίσω την αγάπη μου για το podcasting. 

Υποστηρίζοντας μια εταιρεία που ιδρύθηκε από γυναίκες με έναν κατάλογο που προκαλούν σκέψη και είναι άκρως διασκεδαστικά είναι ένας φανταστικός τρόπος για να ξεκινήσετε το 2024.»

Η κίνηση αυτή έρχεται μετά την επιβεβαίωση του Archewell τον Ιούνιο του 2023 ότι οι Sussexes είχαν συνάψει τη συμφωνία τους με το Spotify, η οποία αρχικά προαναγγέλθηκε ως συμφωνία 25 εκατομμυρίων δολαρίων όταν αποκαλύφθηκε στα τέλη του 2020.

Το Meghan’s Archetypes, από το οποίο προβλήθηκαν 12 επεισόδια ξεκινώντας τον Αύγουστο του 2022, εμβαθύνει στην περίπλοκη ποικιλία των στερεοτύπων που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες, με συνομιλίες με γυναίκες σύμβολα όπως η Serena Williams, η Mariah Carey, η Paris Hilton και οι ηθοποιοί Mindy Kaling και Constance Wu.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ