Πρίγκιπας Χάρι: Το μήνυμα του Δούκα του Σάσεξ κυκλοφόρησε λίγο αφότου έχασε μια δίκη στο Ανώτατο Δικαστήριο σχετικά με την ασφάλειά του

 Ο Δούκας του Sussex, πρίγκιπας Harry, δημοσίευσε ένα βίντεο από το σπίτι του στην Καλιφόρνια, καλώντας το κοινό να υποβάλει προτάσεις για τα Βραβεία WellChild 2024. 

Το μήνυμά του έρχεται λίγο μετά την αποτυχημένη προσφυγή του στο Ανώτατο Δικαστήριο σχετικά με την ασφάλειά του.

Στο βίντεο, ο χαλαρός Harry, φορώντας ένα γκρι πουκάμισο, αναφέρει: «Τα Βραβεία WellChild είναι η ευκαιρία μας να γιορτάσουμε την εκπληκτική δύναμη και το πνεύμα των νέων ανθρώπων στο Ηνωμένο Βασίλειο με σύνθετες ιατρικές καταστάσεις.

Πρίγκιπας Χάρι: Δημοσίευσε βίντεο από το σπίτι του μετά την ήττα στο δικαστήριο
Πρίγκιπας Χάρι, Getty Images

Μας επιτρέπει να τονίσουμε την ανθεκτικότητα και τη θετικότητα που δείχνουν κάθε μέρα, και να αναγνωρίσουμε την απίστευτη στήριξη από τις οικογένειες, τους φίλους και τους επαγγελματίες γύρω τους.

Είναι μεγάλη τιμή να τιμούμε το τεράστιο θάρρος και τη συμπόνια αυτής της απίστευτης κοινότητας.

Για να το κάνουμε αυτό, όμως, χρειαζόμαστε τη δική σας συμμετοχή. Αφιερώστε λίγο χρόνο και προτείνετε τα αξιοσημείωτα άτομα που σας εμπνέουν. Η συμμετοχή σας κάνει μεγάλη διαφορά, οπότε σας παρακαλούμε να γιορτάσετε μαζί μας τους εκπληκτικούς αστέρες που θα αναγνωριστούν στα Βραβεία WellChild 2024.»

Ο 39χρονος πρίγκιπας Χάρι είναι προστάτης του φιλανθρωπικού οργανισμού WellChild, που βοηθάει σοβαρά άρρωστα παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο, από το 2007. Τα ετήσια βραβεία τιμούν τα εμπνευσμένα αυτά παιδιά.

Πέρυσι, ο πρίγκιπας Χάρι ταξίδεψε από τις ΗΠΑ στο Λονδίνο για να παραστεί στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε την παραμονή της πρώτης επετείου του θανάτου της αείμνηστης βασίλισσας  Ελισάβετ.

Τα Βραβεία WellChild, σε συνεργασία με την GSK, αποτελούν μια ετήσια εκδήλωση κύρους που γιορτάζει τα χαρακτηριστικά που εμπνέουν των σοβαρά άρρωστα παιδιά  και νέων του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και την αφοσίωση εκείνων που κάνουν το κάτι παραπάνω για να βελτιώσουν ουσιαστικά τη ζωή τους.

Πρίγκιπας Χάρι: Δείτε το σπίτι του στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια,εδώ και εδώ

Πέρυσι, η εκδήλωση συγκέντρωσε παιδιά, νέους, γιατρούς, νοσηλευτές και άλλους επαγγελματίες που εργάζονται με σοβαρά άρρωστα παιδιά σε μια λαμπερή βραδιά βραβείων στο Hurlingham Club του Λονδίνου, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με πολλούς διάσημους καλεσμένους και υποστηρικτές του WellChild, καθώς και με τον ίδιο τον Πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος είναι προστάτης του οργανισμού για περισσότερα από 15 χρόνια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ