Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας πέρασαν τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες στο σπίτι Anmer Hall στο Sandringham μετά την είδηση ​​της διάγνωσης καρκίνου της Kate.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η πριγκίπισσα Κέιτ πέρασαν ένα μήνα στο σπίτι τους στο Sandringham εν μέσω θεραπείας της Κέιτ Μιντλετον  μετά την διάγνωση καρκίνου.

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας πέρασαν τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες στο σπίτι Anmer Hall στο Sandringham μετά την είδηση ​​της διάγνωσης καρκίνου της Kate.

Σήμερα (Τρίτη 16 Απριλίου) ο πρίγκιπας της Ουαλίας έκανε μια ανακοίνωση από την οποία μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι η κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας Κέιτ δεν είναι ανησυχητική! 

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ επιβεβαίωσε την επιστροφή του στη δουλειά αφού πέρασε έναν μήνα μακριά από τα δημόσια καθήκοντα για να είναι μαζί με τη σύζυγό του, την πριγκίπισσα Κέιτ και τα τρία τους παιδιά, τον Πρίγκιπα Τζορτζ, την Πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον Πρίγκιπα Λούις κατά την περίοδο του Πάσχα.

Το Παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας θα επισκεφθεί το Σάρρεϊ και το Δυτικό Λονδίνο την Πέμπτη για να επικεντρωθεί στον αντίκτυπο της κοινότητας και των περιβαλλοντικών επιπτώσεων που έχουν οι οργανώσεις στην περιοχή μέσω του έργου τους.

Η νεαρή οικογένεια πέρασε τις διακοπές του Πάσχα μαζί καθώς προσαρμόστηκαν στην πρόσφατη διάγνωση υγείας της πριγκίπισσας Κέιτ.

Τον Μάρτιο, σε ένα συγκινητικό βίντεο, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, 42 ετών, αποκάλυψε ότι υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο, η οποία ανακαλύφθηκε σε μετεγχειρητικές εξετάσεις μετά από μεγάλη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ – μαζί με τα τρία παιδιά τους – έχασαν όλοι τη λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ μετά την ανακοίνωση.

«Μου πήρε χρόνο για να συνέλθω από μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση για να ξεκινήσω τη θεραπεία μου.

Αλλά, το πιο σημαντικό, μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις με τρόπο που τους ταιριάζει και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαι εντάξει», είπε μεταξύ άλλων η πριγκίπισσα Κέιτ.

Παρά το γεγονός ότι διατηρούν χαμηλό προφίλ, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο μεγαλύτερος γιος του, πρίγκιπας Τζορτζ, χαροποίησαν τους βασιλικούς παρατηρητές όταν παρακολούθησαν μαζί έναν αγώνα της Άστον Βίλα την περασμένη Πέμπτη. Αυτή ήταν η πρώτη τους δημόσια έξοδος μετά την ανακοίνωση για την υγεία της πριγκίπισσας Κέιτ.

Ο Τζορτζ, ο οποίος φορούσε κασκόλ της Άστον Βίλα, φαινόταν χαρούμενος καθώς το δίδυμο πατέρα και γιου πανηγύριζε τη νίκη του συλλόγου με 2-1 επί της Λιλ στον πρώτο αγώνα του προημιτελικού του Europa Conference League.

Την Πέμπτη, η πρώτη επίσκεψη του πρίγκιπα Γουίλιαμ θα είναι στο Surplus to Supper, ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα αναδιανομής πλεονάζοντος φαγητού, όπου θα δει πώς παραδίδονται, ταξινομούνται και επανασυσκευάζονται για παράδοση σε μικρές κοινοτικές οργανώσεις το πλεόνασμα τροφίμων από όλη την περιοχή.

Στη συνέχεια, ο πρίγκιπας θα επισκεφθεί ένα κέντρο νεότητας στο Δυτικό Λονδίνο, το οποίο δέχεται τακτικές παραδόσεις πλεονάζοντος φαγητού από το Surplus στο Supper, και θα μάθει πώς αυτό βοηθά τους νέους που υποστηρίζει.

Πηγή Φωτογραφιών: instagram/ princeandprincessofwales

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ