Μόνος του έφτασε στην τελετή των βραβείων BAFTA ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, την Κυριακή το βράδυ, εξηγώντας ότι η Κέιτ λυπάται που δεν παρευρέθηκε λέγοντας: «Της αρέσουν τα Bafta».

Ο μελλοντικός βασιλιάς παραδέχτηκε, επίσης, ότι δεν είχε παρακολουθήσει όσες ταινίες μεγάλου μήκους θα ήθελε από εκείνες που ήταν υποψήφιες στα βραβεία.

Λόγω της κακής υγείας της συζύγου του και της πρόσφατης διάγνωσης καρκίνου του βασιλιά Καρόλου, η παρουσία του Γουίλιαμ στα BAFTA ήταν αβέβαιη και επιβεβαιώθηκε μόλις την Παρασκευή από το Παλάτι του Κένσινγκτον.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ βοηθά στη φροντίδα της συζύγου του μετά την επέμβαση στην κοιλιά της τον περασμένο μήνα, ενώ παράλληλα φροντίζει τα τρία μικρά παιδιά τους και εξισορροπεί τα βασιλικά του καθήκοντα.

Ο Γουίλιαμ, πάντως, έδειχνε ευδιάθετος καθώς έφτασε στο Royal Festival Hall στο Southbank του Λονδίνου, υπό τις επευφημίες των θαυμαστών και του πλήθους. Ο ίδιος συνομίλησε με ανθρώπους όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η Κέιτ Μπλάνσετ.

πρίγκιπας Γουίλιαμ
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έφτασε μόνος του στα βραβεία, χωρίς την Κέιτ Μίντλετον

Τα προηγούμενα χρόνια, ο πρίγκιπας παρευρέθηκε στα BAFTA μαζί με τη σύζυγό του Κέιτ. Πέρυσι, το ζευγάρι έκανε μία εντυπωσιακή είσοδο, με την Κέιτ να φορά μαύρα γάντια και μία τουαλέτα Alexander McQueen.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΓΟΥΙΛΙΑΜ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ