Πρίγκιπας ΓουίλιαμΠριγκίπισσα Κέιτ: Περνάνε μια δύσκολη στιγμή με την περιπέτεια υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας

Όταν «μιλούν» οι Δεσμοί της Σελήνης σε μια συναστρία  τότε κανένας άλλος δεν μπορεί να έχει λόγο!

Από την Αστρολόγο 
Βάσια Μαυράκη

Όταν το παρελθόν της Ψυχής ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης
μιλά για τις προηγούμενες ζεστές ακόμη κοινές ενσαρκώσεις,
τότε ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης το παρόν,
υποκλίνεται και υποκύπτει στο Κάρμα.

Όταν τα Φώτα, Ήλιος και Σελήνη,
συναντιούνται σε δυνατές όψεις τότε
οι άνθρωποι δένονται με δεσμά ασημένια, αόρατα μα ισόβια.

Η ΚΕΙΤ ΚΑΙ Ο ΓΟΥΙΛΙΑΜ

Η πριγκίπισσα Κέιτ είναι γεννημένη κάτω από τον Αστερισμό του Αιγόκερω με τους Δεσμούς της Σελήνης της στον άξονα Καρκίνου /Αιγόκερω. 

Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης της , το πεπρωμένο της, στον Καρκίνο, δείχνει τον άνδρα τη ζωής της τον Γουίλιαμ που έχει γεννηθεί κάτω από τον Αστερισμού του Καρκίνου!

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει τους Δεσμούς της Σελήνης του επίσης στον άξονα Καρκίνου/ Αιγόκερω με το Βόρειο Δεσμό του σε σύνοδο με τη Σελήνη της Κέιτ. 

Πρίγκιπας Γουίλιαμ - Πριγκίπισσα Κέιτ: Είναι πραγματικά ερωτευμένοι;
Πρίγκιπας Γουίλιαμ – Πριγκίπισσα Κέιτ: Είναι πραγματικά ερωτευμένοι;

Τη Σελήνη αυτή που δείχνει τη γυναίκα που επιθυμεί και που θέλει να έχει στο πλάι του για όλη την υπόλοιπη ζωή του.

Όταν οι Δεσμοί ακουμπούν τα Φώτα το παρελθόν ενώνεται με τον παρόν και αφηγείται μια ιστορία, για το πως δύο άνθρωποι διασταυρώνουν και πάλι τα μονοπάτια της ζωής τους για να συμπληρώσουν ή να ξεχρεώσουν  αυτή τη φορά.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ…

Σε αυτή εδώ τη συναστρία το Κάρμα είναι πιο ζωντανό παρά ποτέ! Ο σκληρός δίσκος της ψυχής κάτω από το νόμο της ανταποδοτικότητας, αναγνωρίζει με ποιον έχει να κάνει και του δείχνει το δρόμο της εξέλιξης. 

Εδώ, τα μέταλλα της ψυχής είναι ζωντανά και πάλλονται ακόμη. Είναι πολύ συγκινητικό να διαπιστώνουμε ότι τέτοιου είδους συναστρίες, όπου υπάρχει εμπλοκή των Δεσμών της Σελήνης με τα Φώτα, οι ερωτικές σχέσεις των ανθρώπων γίνονται «συγγενικές».

Πρίγκιπας Γουίλιαμ – Πριγκίπισσα Κέιτ: Όταν οι ερωτικές σχέσεις των ανθρώπων γίνονται «συγγενικές».

Εδώ μιλάμε για κάτι πάρα πολύ ισχυρό που κάνει τους ανθρώπους να το νιώθουν έντονα, να νιώθουν πως ο άνθρωπος που έχουν συναντήσει θα διαδραματίσει σοβαρό ρόλο στη ζωή τους. 

Ο Βόρειος Δεσμός του πρίγκιπα Γουίλιαμ πάνω στη Σελήνη της πριγκίπισσας Κέιτ  λειτουργεί σαν ένας μικρός Δίας που της δίνει σιγουριά, αισιοδοξία αλλά και τα εχέγγυα για ένα κοινό μέλλον.

Ο Βόρειος Δεσμός είναι το παρόν, αυτό που καλούνται να ζήσουν μαζί χωρίς απωθημένα και με συναισθηματική υγεία. 

Εδώ ο άνδρας δυναμώνει τη γυναίκα που έχει πλάι του και δεν την απομυζά συναισθηματικά, ούτε της δημιουργεί τεχνητές ελλείψεις.

Πρίγκιπας Γουίλιαμ – Πριγκίπισσα Κέιτ: Tης δίνει σιγουριά, αισιοδοξία αλλά και τα εχέγγυα για ένα κοινό μέλλον

Όταν συναντά τη γυναίκα του, τη Σελήνη του, νιώθει σα να έκανε πολλά, μεγάλα και άσκοπα ταξίδια μέχρι να βρει τελικά τον προορισμό του, την «πατρίδα» που του ταιριάζει, γιατί η Σελήνη είναι όλες αυτές οι θηλυκές έννοιες, είναι η οικία του, η πατρίδα του, η ψυχή του, η μάνα του, η γυναίκα του…

Ο Βόρειος Δεσμός της πριγκίπισσας Κέιτ σε σύνοδο με τον Ήλιο και τη Σελήνη του Γουίλιαμ στον Καρκίνο της θυμίζει πως αυτός ο άνδρας γεννήθηκε για να γίνει ο άνδρας της. 

Ο Νότιος Δεσμός της σε αντίθεση με τον Ήλιο και τη Σελήνη του, της θυμίζει πως αυτόν τον άνδρα τον γνώριζε από πάντα, από τις προηγούμενες ζωές της και δεν θα μπορούσε να τον «αποφύγει» ακόμη και αν οι ζωές τους δεν ήταν πριγκιπικές, ακόμη και αν οι ζωές τους ήταν απλές και καθημερινές…

 ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ…

Γουίλιαμ και Κέιτ,  Ορφέας και Ευρυδίκη,  Ωραία Ελένη και Πάρης, Αντώνιος και Κλεοπάτρα, Τριστάνος και Ιζόλδη , Ρωμαίος και Ιουλιέτα…  και… και…  ζευγάρια ιστορικά , πραγματικά ή  μυθολογικά, ζευγάρια χθεσινά, σημερινά, αυριανά, παντοτινά…

Τι ήταν άραγε αυτό που έκανε τον Έρωτά τους αθάνατο, αξεπέραστο, διαχρονικό; 

Είναι η  παντοδύναμη κόλα των Δεσμών της Σελήνης που ένωσε δύο υπάρξεις και τις «καταδίκασε» να υπάρξουν μαζί στη ζωή και στο θάνατο. 

Πρίγκιπας Γουίλιαμ – Πριγκίπισσα Κέιτ: Aυτός ο άνδρας γεννήθηκε για να γίνει ο άνδρας της

Ίσως τα ζευγάρια αυτά να μην ήταν πολλά, ίσως να είναι ένα και μοναδικό που έρχεται και ξανάρχεται μέσα στους αιώνες, μέσα στις εποχές, μέσα στις συγκυρίες και κάθε φορά, ζει ένα ακόμη κομμάτι ενός Θείου Έρωτα που δεν τελειώνει ποτέ.

 Μην πείτε ψέματα! Σκεφτείτε! Κάθε φορά που ερωτεύεστε κάπως έτσι δε νιώθετε; Δε νιώθετε πως ο άνθρωπος αυτός που κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά, με κάποιο τρόπο σας είναι γνωστός… με κάποιο τρόπο τον έχετε ξανασυναντήσει… με κάποιο τρόπο τον έχετε ονειρευτεί ;

Βρείτε στο Facebook την Βάσια Μαυράκη – Vasia Mavraki

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΚΕΙΤ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ