Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Επανεμφανίζεται δύο ημέρες αφότου έχασε το μνημόσυνο του βασιλιά Κωνσταντίνου

Η ακύρωση της συμμετοχής του πρίγκιπα Γουίλιαμ στο μνημόσυνο του βασιλιά Κωνσταντίνου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Windsor, ήταν ένα δώρο στους συνωμοσιολόγους καθώς αναπτύχθηκαν διάφορες αίολες θεωρίες που είχαν κυρίως να κάνουν με την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας Κέιτ.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με τον νονό του βασιλιά Κωνσταντίνο

Σήμερα (Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου) ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε μια συναγωγή στο Λονδίνο και  δήλωσε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας «ανησυχεί για την άνοδο του αντισημιτισμού».

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έκανε την πρώτη του εμφάνιση αφού έχασε την εκδήλωση των ευχαριστιών για τον νονό του, τον αείμνηστο βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνο, στο Ουίνδσορ την Τρίτη για «προσωπικό θέμα».

Ο πατέρας των τριών παιδιών συναντήθηκε με τους νέους Ambassadors of Holocaust Educational Trust, οι οποίοι είναι υπέρμαχοι κατά του μίσους και του αντισημιτισμού, στη Συναγωγή Western Marble Arch.

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Η ακύρωση της συμμετοχής του πρίγκιπα Γουίλιαμ στο μνημόσυνο του βασιλιά Κωνσταντίνου ήταν ένα δώρο στους συνωμοσιολόγους
Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Η ακύρωση της συμμετοχής του πρίγκιπα Γουίλιαμ στο μνημόσυνο του βασιλιά Κωνσταντίνου ήταν ένα δώρο στους συνωμοσιολόγους

Ο Γουίλιαμ είπε κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους: «Η προκατάληψη δεν έχει θέση στην κοινωνία. Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ. Θέλω όλοι να ξέρετε ότι μπορείτε να μιλήσετε για αυτό και τις εμπειρίες σας. Τόσο η Κάθριν όσο και εγώ ανησυχούμε πολύ για την άνοδο του αντισημιτισμού για την οποία μιλήσατε σήμερα το πρωί και λυπάμαι πολύ αν κάποιος από εσάς χρειάστηκε να το ζήσει αυτό. Δεν έχει θέση… γι’ αυτό είμαι εδώ σήμερα για να σας καθησυχάσω όλους ότι ο κόσμος νοιάζεται και ο κόσμος ακούει και δεν μπορούμε να το αφήσουμε αυτό».

Το Holocaust Educational Trust εργάζεται για να διασφαλίσει ότι άνθρωποι από κάθε υπόβαθρο εκπαιδεύονται για το Ολοκαύτωμα και τα σημαντικά μαθήματα που πρέπει να ληφθούν και ότι το ζήτημα του αντισημιτισμού είναι κάτι που όλοι έχουμε ευθύνη να αντιμετωπίσουμε.

Η συνάντηση είχε αρχικά προγραμματιστεί να συμπέσει με την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος στις 27 Ιανουαρίου, αλλά λόγω της χειρουργικής επέμβασης της Κέιτ, αναβλήθηκε για μεταγενέστερη ημερομηνία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΓΟΥΙΛΙΑΜ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ