Το Tam-Na-Ghar αποτελεί τον κρυφό παράδεισο που διαθέτει ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, στο οποίο απολαμβάνουν οικογενειακές στιγμές με τα τρία παιδιά τους, Πριγκίπισσα Σάρλοτ, Πρίγκιπα Τζορτζ και Πρίγκιπα Λούις.

Η τρίτη βασιλική κατοικία του Δούκα και της Δούκισσα του Cambridge μπορεί να είναι λιγότερο γνωστή, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι λιγότερο εντυπωσιακή. Το εν λόγω εξοχικό είναι τόσο ιδιωτικό, που δεν έχουν κυκλοφορήσει εικόνες από το εσωτερικό του, όμως συγκεντρώσαμε όσα μπορούμε να γνωρίζουμε γι’ αυτό.

Η κύρια κατοικία του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge είναι το Διαμέρισμα 1Α στο Kensington Palace

Το Tam-Na-Ghar ήταν ένα δώρο προς τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ από την προγιαγιά του λίγο πριν φύγει από τη ζωή το 2002, και βρίσκεται στο κοντά στο Brikhall του κτήματος Balmoral, κατοικία του Πρίγκιπα Καρόλου και της Δούκισσας Καμίλα. Μάλιστα, οι δυο τους επισκέπτονταν το εξοχικό αυτό από τότε που σπούδαζαν στο Πανεπιστήμιο του Αγίου Αντρέα, ενώ είχαν εξωτερικεύσει στους φίλους τους ότι έχουν ζήσει πολύ ωραίες στιγμές εκεί. Ακόμη, το 2019 έμειναν εκεί με τα παιδιά τους στο πλαίσιο των καλοκαιρινών τους διακοπών στη Σκωτία.

Το κτήμα Balmoral έκτασης 50 στρεμμάτων διαθέτει συνολικά 150 κτίρια, συμπεριλαμβανομένου του Κάστρου Balmoral, όπου η Βασίλισσα περνά τις ετήσιες καλοκαιρινές διακοπές της, και το Garden Cottage, το οποίο συχνά χρησιμοποιούσε η Βασίλισσα Βικτώρια για να πάρει το πρωινό της και να γράψει ημερολόγια.

 

Το δεύτερο σπίτι του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Kέιτ Μίντλετον, Anmer Hall

 

Το τριώροφο ακίνητο Armer Hall, που βλέπουμε στην παραπάνω εικόνα,  βρίσκεται στο Sandringham Estate, κοντά στο Sandringham House, όπου η Βασίλισσα περνά συνήθως τα Χριστούγεννα, και κοντά στον νονό του πρίγκιπα Τζορτζ, William van Cutsem. Το κτίριο του 18ου αιώνα δόθηκε στο ζευγάρι ως γαμήλιο δώρο από τη Βασίλισσα το 2011 και το χρησιμοποίησαν ως κύρια κατοικία τους, ενώ ο πρίγκιπας Γουίλιαμ εργαζόταν ως πιλότος για το East Amlian Air Ambulance μέχρι το 2017. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge έχουν ξοδέψει σχεδόν το σύνολο της πανδημίας του κορονoϊού στο Anmer Hall.

Πρίγκιπας Γουίλιαμ Κέιτ Μίντλετον

Το Κάστρο της Βασίλισσας στο κτήμα Balmoral

Διαβάστε επίσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ