Σύμφωνα με πηγές κοντά στον πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο πρίγκιπας εξακολουθεί να θρηνεί για την απώλεια της στενής σχέσης που είχε με τον αδελφό του τα συναισθήματα του πένθους όμως εναλλάσσονται με εκείνα της οργής για τα όσα έχει κάνει ο Χάρι.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι υπήρξαν αχώριστοι, ενωμένοι αδιάρρηκτα στο συλλογικό ασυνείδητο από την εποχή που περπάτησαν μαζί πίσω από το φέρετρο της μητέρας τους. Παρ΄όλα αυτά σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα οι δυο τους ήταν πάντα πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες, ανεξάρτητα αν ήταν πολύ κοντά  ο ένας με τον άλλον εξ αιτίας της κατάστασής που αντιμετώπιζαν, τη διάλυση του γάμου των γονιών τους.  Είχαν μάθει να βασίζονται ο ένας στον άλλο”, έγραψε η royal expert Πένυ Τζουνor.

Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν: Τα γεγονότα των τελευταίων ετών έχουν ανεβάσει την ένταση μεταξύ των άλλοτε «κολλητών» αδελφών. Η πρόσφατη συνάντηση τους στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας επιβεβαίωσε αυτό που θα φαινόταν αδιανόητο λίγα χρόνια πριν: Η άλλοτε στενή σχέση των δύο πριγκίπων δεν υφίσταται πλέον και ο χρόνος που έχει περάσει αν και έχει επουλώσει τις «πληγές» του Megxit δεν έχει επαναφέρει την αλλοτινή θέρμη.

Κατά τους εορτασμούς του πλατινένιου Ιωβηλαίου τα δύο αδέλφια αγνόησαν ο ένας τον άλλο.

Ο Γουίλιαμ και ο Χάρι δεν μίλησαν καθόλου δημοσίως τις ημέρες των εορτασμών. Ο Χάρι και η Μέγκαν απέφυγαν να παραβρεθούν στο μεγάλο δείπνο που διοργάνωσαν τα εγγόνια της βασίλισσας και ο Γούλιαμ με την Κέιτ απείχαν από το πάρτι για τα πρώτα γενέθλια της Λίλιμπετ.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στον πρίγκιπα Γουίλιαμ, που μίλησαν στην Daily Mail, ο πρίγκιπας εξακολουθεί να θρηνεί ψυχικά την απώλεια της στενής σχέσης με τον αδελφό του, ένα γεγονός το οποίο λένε ότι το αντιμετωπίζει σαν έναν μικρό θάνατο.

Τα συναισθήματα του πένθους εναλλάσσονται με εκείνα της οργής για τα όσα έχει κάνει ο αδελφός του. Σύμφωνα με την εφημερίδα ο Γουίλιαμ αγαπάει πραγματικά τον Χάρι και αισθάνεται ότι έχει χάσει το  μόνο άτομο, εκτός από τη σύζυγό του, που μπορούσε να καταλάβει την παράξενη ζωή που ζουν ως μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ίσως το συναίσθημα να είναι αμοιβαίο σύμφωνα με τον αλλοτινό μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα τον Paul Burrell ο οποίος εξήγησε στην Daily Mirror ότι δεν πιστεύει πως ο πρίγκιπας Χάρι είναι τόσο χαρούμενος που ζει στην Αμερική και έχει εγκαταλείψει τη βασιλική οικογένεια, ή τουλάχιστον όχι τόσο όσο προσπαθεί να μας πείσει.

Υπάρχει ελπίδα για μια μελλοντική αναθέρμανση των σχέσεων των δύο αδελφών;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail κάτι τέτοιο δεν είναι απίθανο στο μέλλον, παρ’ όλα αυτά  επί του παρόντος ο Γουίλιαμ θεωρεί ότι ο μικρός αδελφός του έχει ξεπεράσει τα όρια. Ο Χάρι εγκατέλειψε όλα τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις που είχε αναλάβει, αναγκάζοντας άλλους από την οικογένεια να τα επωμισθούν, και φυσικά έδωσε την ολέθρια συνέντευξη στην Όπρα με δεκάδες κατηγορίες ενάντια στην οικογένεια του, με αποκορύφωμα τις υπόνοιες για ρατσισμό που αναστάτωσαν φρικτά τους Γουίνδσορ και φυσικά τον Γουίλιαμ.

Πρίγκιπας Γουίλιαμ
Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ στο Άσκοτ στις 17 Ιουνίου. Το ζευγάρι δεν παραβρέθηκε στους εορτασμούς για τα πρώτα γενέθλια της Λίλιμπετ. Οι Cambride μοιάζουν να μην επιδιώκουν επαφή με τους Sussex.

Ο μελλοντικός βασιλιάς ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από τις καταγγελίες του Χάρι καθώς ο αδελφός του γνωρίζει πολύ καλά ότι η βασιλική οικογένεια σε τέτοιες περιστάσεις δεν μπορεί να απαντήσει παρά μόνο με σιωπή ενώ οι κατηγορίες παραμένουν στον αέρα. Ο Γουίλιαμ σε αντίθεση με τον Χάρι ήταν μάρτυρας της αναστάτωσης που έφερε αυτή η υπόθεση στον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο και αυτό επιβάρυνε ακόμη περισσότερο της θέση του.

Η βασιλική οικογένεια και φυσικά ο πρίγκιπας Γουίλιαμ περιμένουν τώρα να διαβάσουν το περιεχόμενο της αυτοβιογραφίας του πρίγκιπα Χάρι φοβούμενοι νέες αποκαλύψεις που κατά πάσα πιθανότητα θα δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο της σχέση ανάμεσα στα δύο αδέλφια, προκαλώντας ίσως αμετάκλητη βλάβη. Πολλά εξαρτώνται λοιπόν από το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι…

Photo: Getty Images/Ideal Image

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ