Οι θαυμαστές του στέμματος είχαν τη χαρά να δουν τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να επιστρέφει στα βασιλικά του καθήκοντα την Πέμπτη, αφού πέρασε χρόνο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με την οικογένειά του μετά τη διάγνωση καρκίνου της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ επισκέφτηκε το φιλανθρωπικό ίδρυμα διανομής τροφίμων Surplus to Supper, το οποίο στοχεύει να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της σπατάλης τροφίμων και της διατροφικής φτώχειας σε όλο το Σάρρεϊ και το Λονδίνο.

Αφού βοήθησε στην κουζίνα, ο πατέρας των τριών παιδιών βοήθησε να συσκευάσουν κιβώτια με τρόφιμα πριν ανέβει στη θέση του συνοδηγού για την παράδοση στο κέντρο Hanworth Center στο Feltham στο δυτικό Λονδίνο.

πρίγκιπας Γουίλιαμ
Ο σύζυγος της Κέιτ μπήκε στην κουζίνα

Καθώς το παλάτι του Κένσινγκτον μοιράστηκε εικόνες από τη δημόσια εμφάνιση του Γουίλιαμ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οπαδοί πλημμύρισαν τα σχόλια με υποστηρικτικά μηνύματα.

«Τόσο υπέροχο που σας βλέπω πίσω στη δουλειά σας, ελπίζω η πριγκίπισσα της Ουαλίας να είναι καλά, στέλνοντας σε εσάς και την οικογένειά σας τις προσευχές και την αγάπη μου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου», έγραψε ένας θαυμαστής.

πρίγκιπας Γουίλιαμ
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ στην πρόσφατη εμφάνισή του

«Πολύ καλή δουλειά! Συνέχισε το γενναίο μέτωπο και τη θετική στάση», τόνισε κάποιος άλλος.

Πολλοί ακόλουθοι μοιράστηκαν επίσης τις ευχές τους για την πριγκίπισσα Κέιτ.

Φωτογραφίες: Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΓΟΥΙΛΙΑΜ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ