Ο πρίγκιπας Χάρι έχει τραβήξει το παγκόσμιο ενδιαφέρον, με τις αποκαλύψεις που κάνει στο βιβλίο του Spare. Σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε στη Μπραϊόνι Γκόρντον, ο Δούκας ισχυρίστηκε ότι οι λόγοι πίσω από τη δημοσίευση του βιβλίου ήταν η προστασία των παιδιών του αδερφού του.

Στη συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στο Substack, ο πρίγκιπας Χάρι εξήγησε ότι η πρόθεσή του δεν ήταν να επιτεθεί στη βασιλική οικογένεια και μίλησε για τις ανησυχίες για τα ανίψια του. «Ξέρω ότι από αυτά τα τρία παιδιά, τουλάχιστον ένα θα καταλήξει σαν εμένα, να τον θεωρούν “ρεζέρβα”. Και αυτό με πονάει, με ανησυχεί», είπε χαρακτηριστικά.

Γουίλιαμ-πρίγκιπας Χάρι

Ο Χάρι,  να σημειωθεί, είχε πάντα τον αναπληρωματικό ρόλο στο κομμάτι της διαδοχής καθώς θα μπορούσε να διαδεχτεί τον Κάρολο αν ο Γουίλιαμ είχε πεθάνει προηγουμένως χωρίς να κάνει παιδιά.

Επί του παρόντος, ο μεγαλύτερος γιος του Γουίλιαμ, ο πρίγκιπας Τζορτζ είναι τρίτος στη σειρά για τον θρόνο, έχοντας έτσι έναν ρόλο «κληρονόμου». Τα αδέρφια του, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις όμως έχουν αυτή την «εφεδρική» θέση.

Παρά τις ανησυχίες του Χάρι για την ευημερία τους, αποκάλυψε ότι ο Γουίλιαμ δεν συμφωνούσε μαζί του για το θέμα και προσπάθησε να καταστήσει σαφές ότι τα παιδιά του δεν είναι «ευθύνη» του Χάρι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ