Σε λιγότερο από ένα μήνα ο Πρίγκιπας Χάρι θα ταξιδέψει και πάλι στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς πρόκειται να παραστεί στην παρουσίαση του αγάλματος της Πριγκίπισσας Νταϊάνα στο Παλάτι του Kensington.

To Παλάτι είχε ανακοινώσει πέρυσι ότι το άγαλμα θα εγκατασταθεί στα 60α γενέθλια της Πριγκίπισσας της Ουαλίας (1 Ιουλίου), ενώ η ιδέα ήταν του Χάρι και του Γουίλιαμ.

«Το άγαλμα ανατέθηκε για να σηματοδοτήσει την εικοστή επέτειο του θανάτου της και να αναγνωρίσει τον θετικό της αντίκτυπο στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο», δήλωσε το Kensington Palace σε προηγούμενη δήλωση. «Οι πρίγκιπες ελπίζουν ότι το άγαλμα θα βοηθήσει όλους όσους επισκέπτονται το παλάτι του Kensington να αναλογιστούν τη ζωή της μητέρας τους και την κληρονομιά της».

Ο Πρίγκιπας Χάρι για τη μητέρα του

Το ταξίδι του Χάρι για την αποκάλυψη θα έρθει σε λιγότερο από ένα μήνα μετά τη γέννηση της κόρης του, Lilibet Diana. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους, στις 4 Ιουνίου στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια. Το μεσαίο όνομα του βασιλικού μωρού είναι ένα αφιέρωμα στην γιαγιά της, Πριγκίπισσα Νταϊάνα, που πέθανε το 1997.

Ο Πρίγκιπας Χάρι με τη μητέρα του

Στη σειρά «The Me You Can’t See», ο Χάρι μίλησε για την αείμνηστη μητέρα του και είχε ευχηθεί να ήταν κοντά στον γιο του Archie Harrison. «Μακάρι να μπορούσε να γνωρίσει τον Meghan. Μακάρι να ήταν κοντά στο Archie», είπε ο Δούκας για τη μαμά του.

Ο Χάρι αποκάλυψε επίσης ότι η «γιαγιά» ήταν μια από τις πρώτες λέξεις του Archie. «Έχω μια φωτογραφία στο νηπιαγωγείο του και ήταν μια από τις πρώτες λέξεις που είπε, εκτός από τη “μαμά”, “τον μπαμπά”. Είπε «Γιαγιά Νταϊάνα». Είναι το πιο γλυκό πράγμα, αλλά την ίδια στιγμή, με λυπεί γιατί έπρεπε να είναι εδώ».

Πρίγκιπας Χάρι
Με αυτήν την εικόνα ευχήθηκε το Παλάτι για τον ερχομό της κόρης τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΝΤΑΪΑΝΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ