Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ταξιδεύουν για το κάστρο του Balmoral στη Σκωτία όπου βρίσκεται η βασίλισσα Ελισάβετ, έπειτα από ανακοίνωση του παλατιού σχετικά με την υγεία της.

Σύμφωνα με τη ανακοίνωση οι ιατροί της αειθαλούς μονάρχη εξετάζοντας τη ανησύχησαν για την υγεία της και έκριναν ότι πρέπει να συνεχίσουν να την παρακολουθούν στενά. «Μετά από μία περαιτέρω αξιολόγηση της βασίλισσας Ελισάβετ το πρωί της Πέμπτης, οι ιατροί της ανησύχησαν για την υγεία της και συνέστησαν στενή ιατρική παρακολούθηση. Η βασίλισσα βρίσκεται στο Balmoral», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Κάρολος ταξίδεψαν επίσης στο Balmoral για να βρεθούν στο πλευρό της 96χρονης βασίλισσας. 

Το πρωί της Τετάρτης, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton συνόδευσαν τα τρία παιδιά τους, τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Loyis, στο νέο τους σχολείο. Ωστόσο μία κίνηση τους πρόδωσε την ανησυχία τους για την κατάσταση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ. Αν και συνηθίζουν να μοιράζονται φωτογραφίες από τις δημόσιες εμφανίσεις τους στα επίσημα account τους στα social media, αυτή τη φορά τήρησαν σιγή ιχθύος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ MEGHAN MARKLE, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ