Βραβεύτηκαν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle καθώς η απόφασή τους να κάνουν μια οικογένεια με περιορισμένο αριθμό τέκνων ήταν μια «φωτισμένη απόφαση».

Ο Άρτσι και η νεογέννητη Lili έχουν συμπληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία και η φιλανθρωπική οργάνωση “Population Matters”, η οποία προάγει την επίτευξη ενός βιώσιμου πληθυσμού, αναγνώρισε την απόφαση του ζεύγους και τους απένειμε το Ειδικό Βραβείο, δηλώνοντας ότι «είναι πρότυπο για άλλες οικογένειες».

Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle σε μια ξεχωριστή ανακοίνωση

«Επιλέγοντας και δηλώνοντας δημοσίως την πρόθεσή τους να περιορίσουν την οικογένειά τους σε δύο παιδιά, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ συμβάλλουν στη διασφάλιση ενός καλύτερου μέλλοντος για τα παιδιά τους και αποτελούν πρότυπο για άλλες οικογένειες», δήλωσε εκπρόσωπος.

«Επαινούμε τον Δούκα και τη Δούκισσα για τη λήψη αυτής της φωτισμένης απόφασης και για την επιβεβαίωση ότι μια μικρότερη οικογένεια είναι επίσης μια ευτυχισμένη οικογένεια», συμπλήρωσε.

Οι Sussexes είχαν αποκαλύψει το 2019 ότι σχεδίαζαν να καλωσορίσουν μόνο δύο παιδιά, με τον Harry να τονίζει ότι η Γη είναι «δανεική» και ελπίζοντας να μειώσουν τις επιπτώσεις τους στο περιβάλλον με μια τέτοια κίνηση.

«Πρέπει όλοι να είμαστε σε θέση να αφήσουμε κάτι καλύτερο για την επόμενη γενιά», είχε αναφέρει ο πρίγκιπας Harry σε συνέντευξή του στο περιοδικό vogue.

Οι Sussexes έλαβαν το βραβείο, όπως και εννέα ακόμη οικογένειες, και μάλιστα οι 500 λίρες που πήραν θα δοθούν σε φιλανθρωπική οργάνωση της επιλογής τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ HARRY, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ