Ο πρίγκιπας Χάρι θέλησε να στείλει, νωρίτερα από το αναμενόμενο, το δικό του ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο δώρο σε παιδιά που υποστηρίζονται από το «Scotty’s Little Soldiers», τη φιλανθρωπική οργάνωση που βοηθά τους μικρούς φίλους των οποίων οι γονείς έχουν πεθάνει ενώ υπηρετούσαν στις ένοπλες δυνάμεις. Ο εν λόγω οργανισμός ιδρύθηκε το 2010 και κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του πρίγκιπα.

Ο πρίγκιπας Χάρι, λοιπόν, πρωτοτύπησε και δημιούργησε ένα υπέροχο βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ντυμένος Spider-Man. Κατά τη διάρκεια αυτού στέλνει το δικό του μήνυμα, τονίζοντας στα παιδιά τις διασκεδαστικές δραστηριότητες στις οποίες επρόκειτο να συμμετάσχουν, συμπεριλαμβανομένου ενός κυνηγιού για κρυφούς «κακούς» που σχεδιάζουν να «καταστρέψουν τα Χριστούγεννα».

«Καλώς ήρθατε στο χριστουγεννιάτικο πάρτι. Ελπίζω να ξεκουραστήκατε λίγο πριν από τις αποψινές εκπλήξεις. Έμαθα από τον Sharky και τον George ότι υπάρχουν πέντε κακοί που πρέπει να σταματήσετε από το να καταστρέψουν τα Χριστούγεννα. Χρησιμοποιήστε λοιπόν την ομαδικότητα, το μυαλό και τη δύναμή σας για να τα καταφέρετε. Βρείτε τους και μην τους αφήσετε να καταστρέψουν τα Χριστούγεννα», είπε αρχικά ως σούπερ ήρωας.

«Ταυτόχρονα, τα Χριστούγεννα είναι μια περίοδος που θα μας λείψουν πολύ, πάρα πολύ, τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Και αυτό δεν είναι κακό. Την ίδια στιγμή, μπορεί να νιώθουμε ενοχές επειδή διασκεδάζουμε χωρίς τους γονείς μας. Αλλά είμαι εδώ για να σας διαβεβαιώσω ότι οι γονείς μας θέλουν πάντα να διασκεδάζουμε. Οπότε, μην αισθάνεστε ένοχοι. Πηγαίνετε εκεί έξω και διασκεδάστε όσο περισσότερο μπορείτε», πρόσθεσε ο πρίγκιπας Χάρι βγάζοντας την μάσκα του και αποκαλύπτοντας την ταυτότητά του στα παιδιά με ένα πελώριο χαμόγελο!

Πρίγκιπας Χάρι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ