Είναι από τα πρόσωπα που, το τελευταίο διάστημα, έχει απασχολήσει τα ξένα Μέσα. Ο πρίγκιπας Χάρι, μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του με τίτλο «Spare», βλέπει το όνομά του να φιγουράρει σε περιοδικά και tabloids καθώς η σχέση του με τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας συζητιέται. Όλοι, μάλιστα, αναρωτιούνται αν θα δώσει το παρών στη στέψη του πατέρα του, βασιλιά Καρόλου.

Την ώρα λοιπόν που επίσημη απάντηση δεν έχει δοθεί για το παραπάνω, ο πρίγκιπας Χάρι ετοιμάζει την επόμενη εμφάνισή του. Συγκεκριμένα, θα βρεθεί στο συνέδριο της οργάνωσης «Better Up» στο Σαν Φρανσίσκο, στις 7 και 8 Μαρτίου. Ο δούκας του Σάσεξ θα είναι ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους που θα μιλήσουν για την ψυχική υγεία, όπως οι Issa Rae, David Chang, Robin Arzon και Adam Grant.

Πρίγκιπας Χάρι

Η εμφάνισή του στο συνέδριο θα είναι η πρώτη επαγγελματική εμφάνιση μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του στις 10 Ιανουαρίου, στο οποίο έχει αναφερθεί στα προβλήματα που αντιμετώπιζε με την ψυχική του υγεία μετά τον τραγικό θάνατο της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα. Χαρακτηριστικά, στο «Spare», ο Χάρι έχει αναφέρει ότι μεγάλωσε χωρίς στοργή από τον πατέρα του Κάρολο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ