Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον ετοιμάζονται για την πρώτη τους περιοδεία επί βασιλείας Καρόλου Γ΄ στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Το βασιλικό ζεύγος, αυτή την εβδομάδα θα μεταβεί στη Βοστώνη για τον εορτασμό των δεύτερων ετήσιων βραβείων Earthshot. Φυσικά, οι δυο τους θα ταξιδέψουν μαζί με μία τεράστια ομάδα από το προσωπικό τους, που συμπεριλαμβάνει από τους ιδιωτικούς γραμματείς τους μέχρι και τους ανθρώπους που επιμελούνται το στυλ τους.

Ο ασυνήθιστος συνοδός στο επικείμενο ταξίδι του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας στις ΗΠΑ

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον στη βασιλική περιοδεία τους στο Πακιστάν, το 2019.

Αξιοσημείωτο όμως, είναι το γεγονός ότι το ζευγάρι θα έχει για πρώτη φορά μαζί του γιατρό για ενδεχόμενα προβλήματα υγείας. Οι μόνοι που συνοδεύονταν στα ταξίδια τους από γιατρό ήταν η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ και ο σύζυγός της Φίλιππος, αλλά και η Καμίλα με τον βασιλιά Κάρολο.

Πιο συγκεκριμένα η αείμνηστη μονάρχης συνοδευόταν πάντα από γιατρό του Βασιλικού Ναυτικού στα ταξίδια της, ενώ πάντοτε πριν από κάθε της ταξίδι, διεξαγόταν έρευνα για τα νοσοκομεία που ήταν κοντά της, σε περίπτωση που κρινόταν αναγκαία ενδεχόμενη νοσηλεία της. Ο γιατρός έφερε πάντα μαζί του εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένου ενός κινητού απινιδωτή και φαρμάκων ενώ πάντοτε στεκόταν λίγα βήματα μακριά από τη βασίλισσα.

Ουαλίας

Ακόμα, το 2018, η Καμίλα και ο Κάρολος κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους στην Γκάμπια, είχαν μαζί τους τον προσωπικό τους γιατρό, τον Τσαρλς Ντίκιν. Έχει αποκαλυφθεί ότι σε χώρες όπου είναι δύσκολο να επιτευχθεί άμεση παροχή αίματος, τόσο η βασίλισσα όσο και ο μεγαλύτερος γιος της ταξίδευαν με τις δικές τους φιάλες αίματος.

Πρίγκιπας Κάρολος Δούκισσα Καμίλα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ