Ο πρίγκιπας Κάρολος βρέθηκε σε εκδήλωση στο Μπρίξτον όπου του επεφύλασσαν πολύ θερμή υποδοχή.

Κατά την διάρκεια που χαιρετούσε το πλήθος, ένας πολίτης έσπευσε να τον ρωτήσει πώς είναι η μητέρα του και εκείνος απάντησε: «είναι, είναι καλά, ευχαριστώ».

Getty images/ideal image

Πριν λίγες μέρες, η βασίλισσα Ελισάβετ ένιωσε αδιαθεσία και γι’ αυτό τον λόγο έμεινε ένα βράδυ στο νοσοκομείο και οι γιατροί της συνέστηκαν ξεκούραση για 15 μέρες.

Η μονάρχης προσπαθεί ν’ ανακτήσει τις δυνάμεις της προκειμένου να δώσει το “παρών” στο Κενοτάφιο την Κυριακή της Μνήμης, όπου οι Βρετανοί τιμούν τους νεκρούς και τους βετεράνους των δύο Παγκόσμιων Πολέμων. Αυτή η εκδήλωση είναι η πιο σημαντική για την βασίλισσα και δεν θα την χάσει για κανένα λόγο.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσαν ότι η 95χρονη μονάρχης θα δώσει το “παρών” στην Κυριακή Μνήμης στις 14 Νοεμβρίου και θα παρακολουθήσει την τελετή από το μπαλκόνι του κτιρίου όπου στεγάζεται το Γραφείο Εξωτερικών, Κοινοπολιτείας και Ανάπτυξης.

Μάλιστα, ο Οίκος Κλάρενς ενημέρωσε ότι ο Κάρολος και η Καμίλα θα ηγηθούν της βασιλικής οικογένειας στο Φεστιβάλ Μνήμης στο Ρόαγιαλ Άλμπερτ Χολ στο Λονδίνο το Σάββατο το βράδυ, αλλά η βασίλισσα δεν θα παραστεί. Παρόντες θα είναι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, ο Κόμης και η Κόμισσα του Ουέσεξ και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Την Τρίτη, η βασίλισσα επέστρεψε στο Κάστρο του Ουίνδσορ έπειτα από μία ολιγοήμερη απόδραση στο αγαπημένο του αείμνηστου συζύγου της κτήμα του Σάντρινγκχαμ στο Νόρφολκ. Η παρουσία της εκεί ήταν απόδειξη για τη βελτίωση της υγείας της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ