Ο πρίγκιπας Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια. Οι δυο τους δεν επιθυμούν να εκθέτουν την προσωπική ζωή τους στα μέσα ενημέρωσης, ωστόσο λόγω της αναγνωρισιμότητάς τους, οι φωτογράφοι καταγράφουν στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Ο πρίγκιπας Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ ζουν σε ένα όμορφο σπίτι στο Καστρί. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2010 και τρία χρόνια αργότερα εγκαταστάθηκαν μόνιμα στην Ελλάδα. Η αγάπη του Νικόλαου για τη φωτογραφία μεγάλη. Άλλωστε, έχει συμμετάσχει σε αρκετές εκθέσεις και τα έργα του είναι καλαίσθητα και εντυπωσιακά.

Mούσα του πολλές φορές η σύζυγός του. Η Τατιάνα έχει ποζάρει αρκετές φορές για εκείνον, ενώ ο Νικόλαος την έχει αποτυπώσει μοναδικά! Πορτρέτα της, καθημερινές στιγμές της, βόλτες της είναι μόνο κάποια από τα φωτογραφικά «κλικς» με πρωταγωνίστρια τη σύζυγό του.

Από τον γάμο τους στις Σπέτσες

Η Τατιάνα Μπλάτνικ διατηρεί χαμηλό προφίλ και οι εμφανίσεις της τις περισσότερες φορές είναι στο πλευρό του συζύγου της.

Ο πρίγκιπας Νικόλαος μάλιστα έχει αναφέρει ότι η σύζυγός του αποτελεί έμπνευση για τις φωτογραφίες του! «Είμαι ευλογημένος που σε έχω στο πλευρό μου», ήταν μια δημόσια έκφραση αγάπης του για εκείνη.

«Η Τατιάνα με έβλεπε πως όποτε μού δινόταν η ευκαιρία σήκωνα τη φωτογραφική μηχανή και τραβούσα. Όταν πλέον φτάσαμε στην Ελλάδα και συνειδητοποίησα το όμορφο φως που έχει αυτή η χώρα, μπήκα με τα μούτρα στη φωτογραφία», είχε αναφέρει ο πρίγκιπας Νικόλαος στο παρελθόν.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ λατρεύει την Ελλάδα. «Ζήλεψα λίγο την Ελλάδα όταν ήρθα για πρώτη φορά. Γιατί ο Νικόλαος ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί της. Ήταν σαν την “άλλη γυναίκα” μέσα στο σπίτι. Αλλά από τότε που μετακόμισα εδώ αφέθηκα ολοκληρωτικά και δημιούργησα τη δική μου Ελλάδα», είχε αναφέρει σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση.

Τατιάνα Μπλάτνικ
Τατιάνα Μπλάτνικ
Τατιάνα Μπλάτνικ
Τατιάνα Μπλάτνικ
Τατιάνα Μπλάτνικ
Τατιάνα Μπλάτνικ
Τατιάνα Μπλάτνικ
Τατιάνα Μπλάτνικ
Τατιάνα Μπλάτνικ
πρίγκιπας νικόλαος τατιάνα μπλάτνικ
Τατιάνα Μπλάτνικ

Πρίγκιπας Νικόλαος: Η μεγάλη του αγάπη, η Τατιάνα Μπλάτνικ & η τρυφερή δήλωση για την Ελλάδα

Τατιάνα Μπλάτνικ: «Οι Έλληνες, με πήραν σαν δικό τους, άνοιξαν την καρδιά και τα σπίτια τους»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΛΑΤΝΙΚ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ