Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα απουσιάζουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα καθώς τα τρία παιδιά τους, ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις θα κάνουν ένα διάλειμμα, δύο εβδομάδων, από το σχολείο τους.

Εικάζεται ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η πριγκίπισσα Κάθριν μαζί με τα τρία παιδιά τους κάνουν διακοπές για όσο διαρκέσει το διάλειμμα στο σχολείο τους. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μπορεί αυτό το διάστημα να απολαμβάνει ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά του, αλλά ήδη έχει αποκαλυφθεί η επόμενη δημόσια εμφάνισή του. Θα επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντά του την 1η Νοεμβρίου όπου θα δώσει το παρών στην 10η απονομή των βραβείων Tusk στο Λονδίνο.

Η ανακοίνωση του Παλατιού Kensington ανέφερε σχετικά: «Ο πρίγκιπας της Ουαλίας θα γιορτάσει το έργο των οικολόγων με βάση την Αφρική, στην ετήσια απονομή των βραβείων Tusk που θα λάβουν χώρα τον επόμενο μήνα στο παλάτι του Χάμπτον Κορτ».

Η πρώτη ημέρα στο σχολείο για τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις είχε στιγματιστεί από ένα τραγικό γεγονός που δεν ήταν άλλο από το θάνατο της πρόγιαγιάς τους, βασίλισσας Ελισάβετ. Το ημερολόγιο έγραφε 8 Σεπτεμβρίου όταν η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχαν συνοδεύσει τα παιδιά τους στο νέο τους σχολείο, το Lambrook και λίγες ώρες αργότερα, η βασίλισσα Ελισάβετ άφησε την τελευταία της πνοή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ