Το βράδυ του Σαββάτου, η βρετανική βασιλική οικογένεια έδωσε το παρών στο Φεστιβάλ για την Ημέρα της Ανακωχής, μία εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στους Βρετανούς που υπηρέτησαν και έχασαν τη ζωή τους. Τη συγκεκριμένη ημέρα εορτάζεται η λήξη του Α΄Παγκοσμίου Πολέμου και οι εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα έχουν υψηλούς συμβολισμούς.

Πρίγκιπας και πριγκίπισσα της Ουαλίας: Η εμφάνισή τους στο Φεστιβάλ για την Ημέρα της Ανακωχής

Στο Φεστιβάλ έδωσαν το παρών ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας που μαγνήτισαν όλα τα βλέμματα. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ επέλεξε για την περίσταση, ένα σκούρο κοστούμι ενώ το πέτο του κοσμούσαν τα μετάλλια του και μία κόκκινη παπαρούνα.

Την εμφάνισή του ολοκλήρωσε με μία ριγέ γραβάτα στα χρώματα του σκούρου μπλε και του κόκκινου. Είναι μία γραβάτα που έχει φορέσει ξανά στο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ φοράει κάθε χρόνο στη συγκεκριμένη εκδήλωση την ίδια γραβάτα, που είναι μέρος της στρατιωτικής στολής της Οικιακής Μεραρχίας γνωστής και ως Household Devision. Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας, ο πρίγκιπας της Ουαλίας υπηρέτησε στο The Blues και Royals, του ιππικού του Βρετανικού Στρατού και η συγκεκριμένη γραβάτα είναι ένα πολύτιμο ενθύμιο για εκείνον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ