Το τελευταίο διάστημα συζητείται όλο και περισσότερο το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Παύλος ψάχνει ένα ιδανικό σπίτι στο κέντρο της Αθήνας ώστε να το αγοράσει. Το στενό του περιβάλλον μάλιστα στέλνει νέα μηνύματα τόσο για τα σχέδια και τις επαφές του 56χρονου όσο και για τις σκέψεις που κάνει για το επόμενο διάστημα.

Να υπενθυμίσουμε, ότι ο πρίγκιπας Παύλος έχει επιστρέψει στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη μαζί με την οικογένειά του, αλλά αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου «Live News», ο πρίγκιπας Παύλος έχει αποφασίσει να χειρίζεται μόνος του την υπόθεση του ακινήτου και μάλιστα, όπως αποκάλυψαν στον δημοσιογράφο στένοι συνεργάτες του, έχει δει ορισμένα από τα διαμερίσματα εκατομμυρίων που έχουν προταθεί αλλά προς το παρόν δεν έχει αγοράσει.

Συγκεκριμένα, άνθρωποι από το στενό του περιβάλλον αποκάλυψαν: «Ο Παύλος δεν έχει αγοράσει ακίνητο στην Αθήνα. Συνεχίζει να βλέπει ο ίδιος ορισμένα από αυτά που έχουν προταθεί. Δεν έχει αφήσει το θέμα πάνω σε στενούς συνεργάτες του. Το χειρίζεται ο ίδιος προσωπικά. Είναι δεδομένο πως θέλει να αγοράσει και θα αγοράσει ακίνητο στην Ελλάδα, αλλά αυτό θα γίνει πιθανότατα μέσα στους επόμενους μήνες.».

Ο πρίγκιπας Παύλος και η Μαρί Σαντάλ, έχουν δει και εξετάσει μία σειρά από ακίνητα στην οδό Ηρώδου Αττικού στο κέντρο της Αθήνας, στην Πλάκα αλλά και στα βόρεια προάστια, χωρίς όμως να έχουν πάρει κάποια τελική απόφαση. Μπορεί το ζευγάρι να έχει καταλήξει στο ότι θέλει να αγοράσει ακίνητο, οι παροχές, τα τετραγωνικά αλλά και τα μέτρα ασφαλείας που θα πρέπει να ληφθούν γύρω από το ακίνητο θεωροούνται κομβικής σημασίας για την αγορά.

Στη συνέχεια, οι συνεργάτες τους επιβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη περιοχή που να τον ενδιαφέρει αποκλειστικά.

Πρίγκιπας Παύλος: Αυτό είναι ένα από τα νεοκλασικά που τον έχει εντυπωσιάσει

Παράλληλα όμως, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ανάμεσα στα ακίνητα που έχουν προταθεί είναι και ένα διατηρητέο νεοκλασικό 900 τ.μ. με θέα την Ακρόπολη. Εκτίνεται σε τρείς ορόφους έχει υπόγειο αλλά και ένα καταφύγιο 219 τ.μ. στο δεύτερο υπόγειο με την τιμή εκκίνησης να βρίσκεται στα 3.700.000€.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ