Ο πρίγκιπας Παύλος πέρασε τις γιορτές του Πάσχα με την οικογένεια του στον Πόρο.

Συγκεκριμένα ο πρίγκιπας Παύλος με τη σύζυγό του, Μαρί Σαντάλ και τον μικρότερο γιό τους, πρίγκιπα Αριστείδη, βρέθηκαν στο πλευρό της μητέρας του, βασίλισσας Άννας Μαρίας, στο δεύτερο Πάσχα της ζωής της χωρίς το βασιλιά Κωνσταντίνο.

Μαζί τους τα αδέρφια του, πρίγκιπας Φίλιππος με τη σύζυγό του, Νίνα Φλορ, η πριγκίπισσα Θεοδώρα με τον αρραβωνιαστικό της και ο πρίγκιπας Νικόλαος χωρίς την Τατιάνα Μπλάτνικ.

Ο πρίγκιπας Παύλος συνηθίζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram να μοιράζεται τέτοιες προσωπικές στιγμές και ευχές στις εθνικές επετείους, ακόμα και συγχαρητήρια σε Έλληνες αθλητές και πρόσωπα όταν διακρίνονται.

Ωστόσο τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως ο πρίγκιπας Παύλος αναπτύσσει μία ιδιαίτερη δράση όσο αφορά την κλιματική κρίση και το περιβάλλον. Έτσι, τον Απρίλιο ο πρωτότοκος γιος του βασιλιά Κωνσταντίνου και της βασίλισσας Άννας Μαρίας είχε συνάντηση στο περίφημο Πανεπιστήμιο Τζώρτζταουν, όπου συνομίλησε με τον καθηγητή Πίτερ Μάρα για περιβαλλοντικά θέματα.

Ο πρίγκιπας Παύλος και ο Πίτερ Μάρα, πρύτανης του Ινστιτούτου Earth Commons του Τζώρτζταουν

Όπως και ο βασιλιάς Κάρολος έτσι και ο Παύλος είναι εξαιρετικά ανήσυχος για τις αλλαγές που υφίσταται ο πλανήτης μας. Έτσι σήμερα θέλησε να ευχηθεί χρόνια πολλά σε έναν άνθρωπο που έχει ταυτίσει το όνομα του με τη μάχη για την κλιματική αλλαγή τον βρετανό φυσιοδίφη και φυσικό ιστορικό Ντέιβιντ Ατένμπορο.

Συγκεκριμένα ο πρίγκιπας Παύλος στα insta stories του δημοσίευσε ένα απόσπασμα από ένα ντοκιμαντέρ του Ατένμπορο για το BBC γράφοντας: «Χρόνια πολλά sir David».

Ο σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο στις 8 Μαΐου έγινε 98 ετών και οι περισσότεροι θα τον γνωρίζετε από τη τριλογία του βραβευμένου προγράμματος του BBC «Planet Earth».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΠΑΥΛΟΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ