Στην Ελλάδα φαίνεται ότι σκοπεύει να αγοράσει σπίτι ο πρίγκιπας Παύλος ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει εκφράσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το κέντρο της Αθήνας.

Όλα δείχνουν ότι ο πρωτότοκος γιος του αείμνηστου βασιλιά Κωνσταντίνου έχει καταλήξει σε ένα σπίτι στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Πλάκα ενώ φημολογείται ότι ήδη το αγόρασε έναντι τεσσάρων εκ. ευρώ.

Πρίγκιπας Παύλος: Το σπίτι που φημολογείται ότι αγόρασε

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο δημοσιογράφος της εκπομπής Live News Κυριάκος Μαντούβαλος βρέθηκε έξω από το σπίτι που φέρεται να αγόρασε ο πρίγκιπας Παύλος και είπε: «Δεν επιβεβαιώνεται από το δικό μας ρεπορτάζ το ότι ο Παύλος το αγόρασε. Αλλά όπως βλέπουμε είναι ένα απίστευτο σπίτι, ένα κομψοτέχνημα. Αυτό που μπορούμε να αναφέρουμε είναι ότι η περιοχή που βρισκόμαστε είναι μία από τις περιοχές που ο Παύλος εξέταζε ώστε να αγοράσει. Είναι ένα από τα ακίνητα που θα μπορούσε να τον ενδιαφέρει.».

Ο Έλληνας πρόεδρος της Πανευρωπαϊκής Ένωσης Μεσιτών Ακινήτων, Κοσμάς Θεοδωρίδης μίλησε σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, αποκαλύπτοντας ότι η συγκεκριμένη περιοχή στο κέντρο της Αθήνας είναι αυτή που ενδιαφέρει περισσότερο το βασιλικό ζευγάρι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ