Πρίγκιπας ΠαύλοςΜαρί Σαντάλ: Έδωσαν το παρών σε παρουσίαση συλλογής παπουτσιών!

Ο Πρίγκιπας Παύλος και η Μαρί Σαντάλ μοιράζουν την ζωή τους ανάμεσα στην Αθήνα και το Λονδίνο.

Χθες το βράδυ έδωσαν το παρόν στο εστιατόριο «Seashell of Lisson Grove» που βρίσκεται στο Marylebone του Λονδίνου και θεωρείται το καλύτερο εστιατόριο Fish and Chips (ψάρι και πατάτες τηγανητές) της πόλης.

Αφορμή για αυτή την έξοδο ήταν το δείπνο ήταν για τη στυλίστρια και συντάκτρια μόδας της αμερικανικής Vogue, Tabitha Simmons, η οποία έχει εργαστεί σε μια συλλογή παπουτσιών με τη βρετανική μάρκα Malone Souliers «που ορίζεται από τον αγγλικό εκλεκτικισμό και την εκκεντρική γοητεία». 

Πηγή: Instagram/ malonesouliers

Η ιδέα για την εκδήλωση σε εστιατόριο Fish and Chips ήταν της κόρης του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, πριγκίπισσας Ολυμπίας η οποία έδωσε το παρόν αλλά δεν φωτογραφήθηκε με τους γονείς της.

Η πριγκίπισσα Ολυμπία στην ίδια εκδήλωση

Στην φωτογραφία που ακολουθεί βλέπουμε από αριστερά προς τα δεξιά την Beatrice Vincenzini, την Topper Mortimer, την στυλίστρια και συντάκτρια μόδας Tabitha Simmons, την Μαρί Σαντάλ και τον πρίγκιπα Παύλο.

Πρίγκιπας Παύλος - Μαρί Σαντάλ: Έδωσαν το παρών σε παρουσίαση συλλογής παπουτσιών
Έδωσαν το παρών σε παρουσίαση συλλογής παπουτσιών – Φωτογραφία: Getty Images

Η Malone Soulliers εξειδικεύεται στην παραδοσιακή υποδηματοποιία αμφισβητώντας τα όρια παραδοσιακού και καινοτόμου. 

Το brand που υπερασπίζεται την χειροτεχνία ιδρύθηκε το 2014 και έκτοτε έχει κυριαρχήσει στις σειρές του Netflix, αποτελώντας το βασικό υπόδημα της «Emily In Paris». 

Ο οίκος πολύτιμων ειδών βασίζεται πολύ, στην «γλυπτική» προσέγγιση του παπουτσιού, με τις βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης να στηρίζουν σταθερά τα παπούτσια του brand με εξέχουσα τη βασίλισσα Μαίρη της Δανίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΠΑΥΛΟΣ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ