Η αγάπη τους για την Ελλάδα είναι αξία ανεκτίμητη στη ζωή τους. Πρίγκιπας Παύλος και Μαρί Σαντάλ προσπαθούν όχι μόνο να έρχονται στη χώρα μας όταν οι υποχρεώσεις το επιτρέπουν, αλλά να δείχνουν και ενδιαφέρον για όσα συμβαίνουν.

Ο πρίγκιπας Παύλος, το πρωί της Παρασκευής, έκανε μία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram γράφοντας: «Αυτή την εβδομάδα είχαμε τη χαρά να επισκεφτούμε το Ίδρυμα Norman Foster στη Μαδρίτη και, ειδικότερα, να εξερευνήσουμε τον χώρο του City Lab που αποτελεί μέρος του Ινστιτούτου Norman Foster.

Πρίγκιπας Παύλος - Μαρί Σαντάλ
Πρίγκιπας Παύλος – Μαρί Σαντάλ σε φωτογραφίες που ανέβηκαν στο Instagram

Το πρόγραμμα Sustainable Cities στοχεύει στη βελτίωση της αστικής ζωής και την εκπαίδευση των μελλοντικών ηγετών του πολίτη. Είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την ομάδα που εργάζεται σε ένα έργο για την πόλη της Αθήνας και να μάθουμε για τις ιδέες και τις προτάσεις τους, τις οποίες θα παρουσιάσουν στη διοίκηση της πόλης την επόμενη εβδομάδα.

Πρίγκιπας Παύλος - Μαρί Σαντάλ
Ο πρίγκιπας Παύλος έστειλε το δικό του μήνυμα στα social media

Τους ευχαριστούμε για τον χρόνο και τη σκληρή δουλειά τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Αθήνα»…

Πρίγκιπας Παύλος - Μαρί Σαντάλ
Η Μαρί Σαντάλ εντυπωσίασε με το look της

Το μήνυμα συνοδεύτηκε από αρκετές φωτογραφίες, στις οποίες φυσικά πρωταγωνίστρια είναι η Μαρί Σαντάλ. Φορώντας ένα υπέροχο κοστούμι σε neutral τόνους, απογείωσε το outfit με Hermès τσάντα!

Πρίγκιπας Παύλος - Μαρί Σαντάλ

Φωτογραφίες: Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΠΑΥΛΟΣ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ