Στην Αθήνα βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες ο πρίγκιπας Παύλος μαζί με τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ, όπου θα μείνουν μέχρι το μνημόσυνο του βασιλιά Κωνσταντίνου. 

Το βασιλικό ζεύγος έφτασε στην Ελλάδα το απόγευμα της Τετάρτης 15 Φεβρουαρίου οπότε και κατευθύνθηκε προς το κέντρο της Αθήνας, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάννια. Ο φωτογραφικός φακός του hello.gr τους απαθανάτισε τη στιγμή που έβγαιναν από το αυτοκίνητο.

Τόσο ο πρίγκιπας Παύλος όσο και η Μαρί Σαντάλ ήταν ντυμένοι στα μαύρα. Παρόλα αυτά, και οι δύο ήταν χαμογελαστοί και ευγενικοί με όλους.

Ο πρίγκιπας Παύλος και η Μαρί Σαντάλ στο κέντρο της Αθήνας

Μαρί Σαντάλ

Photos: Γιάννης Ευαγγελίου

Η οικογένεια του τελευταίου βασιλιά των Ελλήνων Κωνσταντίνου αναμένεται να επανενωθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου όπου θα πραγματοποιηθεί η επιμνημόσυνη δέηση των 40 ημερών από το θάνατό του. Στην ανακοίνωση της οικογένειας, αναφέρονται λεπτομέρειες του μνημοσύνου. Όπως αναφέρεται, η επιμνημόσυνη δέηση θα πραγματοποιηθεί στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, στις 11:00 πμ.

Θα υπάρχει προκαθορισμένος χώρος στον προαύλιο χώρο της Μητρόπολης για τους εκπροσώπους του Τύπου οι οποίοι θα μπορούν να προσέρχονται με την επίδειξη της δημοσιογραφικής τους ταυτότητας ή ταυτοτήτων ΕΦΕ και Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου.

Εσωτερικά στο Ναό δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε κανέναν εκπρόσωπο του Τύπου. Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση: «Απαγορεύεται ρητά η χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών (drone)».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙ ΣΑΝΤΑΛ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ