Πρίγκιπας Παύλος: Βρέθηκε σε γνωστό καφέ με τον πρωθυπουργό

Την Δευτέρα 1η Ιανουαρίου, αμέσως μετά την δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό των Αθηνών, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, ήπιαν μαζί τον πρώτο, καθιερωμένο, καφέ της νέας χρονιάς.

Βρέθηκαν σε γνωστό κατά της πλατείας Κολωνακίου, όπου εκεί ήταν και ο Πρίγκιπας Παύλος ο οποίος έκανε αλλαγή χρόνου στην χώρα μας.

Εκείνη την ημέρα ο πρίγκιπας Παύλος είχε συμμετάσχει στην ακολουθία του Όρθρου της Πρωτοχρονιάς και τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου, που τελέστηκε στον Εν Αθήναις Ναό του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Αργότερα βρέθηκε στο Κολωνάκι στο ίδιο καφέ με αυτό που είχε καθίσει ο πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Live News, ο διάδοχος και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αντάλλαξαν θερμή χειραψία και ευχές για καλή χρονιά. Την ίδια ώρα ο διάδοχος Πάυλος σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής δεν έχει αγοράσει το ακίνητο στο οποίο μένει επί της οδού Ηρώδου Αττικού.

Σύμφωνα με την εκπομπή ο πρίγκιπας Παύλος είναι θαμώνας της συγκεκριμένης καφετέριας και συνήθως πίνει έναν capuccino και παραγγέλνει ένα κρουασάν βουτύρου το οποίο δεν τρώει ολόκληρο καθώς προσέχει την διατροφή του.

Πηγή Φωτογραφιών Κειμένου: instagram/ royal_greece και andreas_megos

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΠΑΥΛΟΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ