Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, προχώρησε σε μία ειλικρινή αποκάλυψη που αφορά τη μητέρα του πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Το βράδυ της Παρασκευής, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πρόκειται να παρεβρεθεί σε μία εκδήλωση που ονομάζεται «Red Nose Day» που πραγματοποιείται από μία φιλανθρωπική οργάνωση που ονομάζεται «Comic Relief».

Η Red Nose Day είναι μια ετήσια εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για τη διασφάλιση ενός υγιούς μέλλοντος για όλα τα παιδιά. Μέσω της δύναμης της ψυχαγωγίας, η εκδήλωση έχει σκοπό να φέρει τους ανθρώπους κοντά για να γελάσουν και να διασκεδάσουν, συγκεντρώνοντας χρήματα για να διασφαλιστεί η ασφάλεια, η υγεία, η μόρφωση και η ψυχολογική ενδυνάμωση των παιδιών τόσο στις ΗΠΑ όσο και σε άλλες χώρες του εκωτερικού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Μαρτίου και θα μεταδοθεί στην τηλεόραση. Εκεί, θα βρεθεί και ο Γουίλιαμ, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος με τα συγκεκριμένα θέματα, όπως ακριβώς και η μητέρα του πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει παρεβρεθεί σε πολλές οργανώσεις που αφορούν τους άστεγους αλλά και τις οικογένειες που δε δύνανται να εξασφαλίσουν ένα υγιές μέλλον -από όλες τις απόψεις- για τα παιδιά τους.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας αποκαλύπτει γιατί πιστεύει ότι η Νταϊάνα θα ήταν απογοητευμένη με τον ίδιο

Μάλιστα, όσον αφορά το συγκεκριμένο κομμάτι, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχε παραχωρήσει στο παρελυόν μία συνέντευξη στην οποία είχε δηλώσει: «Η μητέρα μου με “μύησε” στην ευαισθητοποίηση τέτοιων θεμάτων σε πολύ μικρή ηλικία, και είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανε. Νομίζω ότι θα ήταν απογοητευμένη που δεν έχουμε προχωρήσει ακόμη περισσότερο όσον αφορά την αντιμετώπιση των αστέγων αλλά και τη διασφάλιση ενός καλύτερου μέλλοντος για τα μικρά παιδιά.».

Το θέμα των αστέγων ήταν σημαντικό για την Νταϊάνα. Ο Γουίλιαμ είναι ο προστάτης του Centrepoint, ενός άλλου φιλανθρωπικού κέντρου για τους άστεγους μικρής ηλικίας στο Ηνωμένο Βασίλειο,αλλά και του The Passage.

Σε μία άλλη συνέντευξή του, ο Γουίλιαμ είχε μιλήσει για ένα εντυπωσιακό ταξίδι σε ένα καταφύγιο αστέγων με τη μαμά του όταν ήταν 11 ετών. «Από τότε που πήγα εκεί με τη μητέρα μου, το θέμα αυτό με έχει σοκάρει και θέλω να παλέψω. Έκανα ό,τι μπορούσα για να ανεβάσω τις συνθήκες διαβίωσης των αστέγων και θέλω να κάνω πολλά περισσότερα». Και συνέχισε λέγοντας: «Αν και μπορεί να φαίνομαι ως ένας από τους πιο απίθανους υποστηρικτές αυτού του σκοπού, πάντα πίστευα στη χρήση της πλατφόρμας μου για να μπορέσω να αφηγηθώ αυτές τις ιστορίες και να φέρω την προσοχή και τη δράση σε όσους αγωνίζονται».

Ολοκληρώνοντας, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είπε: «Από την πλευρά μου, δεσμεύομαι να συνεχίσω να κάνω ό,τι μπορώ για να ρίξω τα φώτα της δημοσιότητας σε αυτό το ζήτημα όχι μόνο σήμερα, αλλά τους επόμενους μήνες και τα επόμενα χρόνια. Εύχομαι μάλιστα να μπορέσω να φέρω τον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις να δουν τους φανταστικούς οργανισμούς να κάνουν αξιοθαλύμαστη δουλειά για να υποστηρίξουν όλους όσοι έχουν μεγαλύτερη ανάγκη – όπως έκανε η μητέρα μου για μένα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΝΤΑΪΑΝΑ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ