Ο πρίγκιπας Τζορτζ μπορεί να απέχει λίγα χρόνια από την αλλαγή σχολείου, όμως οι γονείς του ήδη έχουν αρχίσει να αναζητούν τη νέα εκπαιδευτική στέγη.

Αυτή τη στιγμή, ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της πριγκίπισσας Κέιτ απολαμβάνει τη φοίτησή του στο Lambrook, το οποίο απευθύνεται σε μαθητές έως 13 ετών.

Το ερώτημα, όμως, που ενδιαφέρει πολλούς βασιλικούς παρατηρητές είναι σε ποιο σχολείο θα στείλουν οι Γουίλιαμ και Κέιτ τον μεγαλύτερο γιο τους Τζορτζ, τον μελλοντικό Βασιλιά.

Πρίγκιπας Τζορτζ
O πρίγκιπας Τζορτζ συζητιέται για το σχολείο στο οποίο θα φοιτήσει

Η πιο πρόσφατη αναφορά στις εφημερίδες υποστήριζε ότι το ζευγάρι έκανε μία ξενάγηση στο St Edward’s School στην Οξφόρδη, ένα οικοτροφείο 46.980 λιρών ετησίως για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 13 έως 18 ετών, γνωστό ως «Teddies».

Πρίγκιπας Τζορτζ
Ο πρίγκιπας Τζορτζ με τους γονείς και τα αδέλφια του

Απέχει περίπου μία ώρα με το αυτοκίνητο από το σπίτι της οικογένειας στο Windsor, ενώ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ θα μπορούσε να ενωθεί με τον μεγάλο αδελφό της Τζορτζ εκεί όταν έρθει η ώρα.

Επιπλέον, δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στην κοινωνική υπηρεσία, η οποία είναι ο πυρήνας του ήθους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Πρίγκιπας Τζορτζ
O μελλοντικός βασιλιάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΖΟΡΤΖ, , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ