Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ, στα 96 της χρόνια. Σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν οι προετοιμασίες για την κηδεία της μακροβιότερης μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου που υπηρέτησε το βρετανικό θρόνο για 70 χρόνια. Στα 96 χρόνια της ζωής της, έζησε να δει τα τέσσερα παιδιά της να μεγαλώνουν και επίσης τα 8 εγγόνια της και τα 12 δισέγγονα της. Ερώτημα παραμένει όμως αν τα δισέγγονά της θα παραστούν στην κηδεία της. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου στις 17 Απριλίου στον Άγιο Γεώργιο στο Windsor, δεν είχαν δώσει το παρών.

Ωστόσο η κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου είχε γίνει βάσει των προστατευτικών μέτρων που είχαν επιβληθεί για τον κορονοϊό. Πιθανόν αν δεν γινόταν εν μέσω της έξαρσης της φονικής πανδημίας, τα δισέγγονά του, πρίγκιπας Τζορτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπας Λούις να είχαν δώσει το παρών.

Bασίλισσα Ελισάβετ: Θα δώσουν το παρών στην κηδεία της τα παιδιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κάθριν Μίντλετον;

Δεν υπάρχει κάποιο πρωτόκολλο που να εμποδίζει τα νεότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας να δίνουν το παρών σε τέτοιες περιστάσεις. Αν οι γονείς τους κρίνουν ότι μπορούν να αντέξουν το συναισθηματικό βάρος μίας κηδείας και μίας ιστορικής ημέρας όπως θα είναι αυτή, μπορούν να παραστούν και να αποχαιρετήσουν την πρόγιαγιά τους. Είναι πιθανό να παραστούν ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ αλλά όχι και τόσο ο 4χρονος πρίγκιπας Λούις καθώς είναι ακόμα πολύ μικρούλης και ίσως δεν έχει την κατάλληλη συμπεριφορά σε μία τέτοια περίσταση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ