Μια συγκινητική εικόνα της Πριγκίπισσας Νταϊάνα δημοσίευσε ο Πρίγκιπας William και περιέγραψε πώς η μητέρα του τον επηρέασε να ασχοληθεί με τις φιλανθρωπίες, καθώς εκείνος στηρίζει έμπρακτα τον κόσμο που έχει ανάγκη και ιδιαίτερα τους άστεγους.

Ο πρίγκιπας William θυμήθηκε τις επισκέψεις του στο “The Passage” -ως νεαρό αγόρι και στη συνέχεια μόνος του- με αφορμή τελετή απονομής βραβείων στο κέντρο του Λονδίνου που σηματοδότησε την 40η επέτειο της φιλανθρωπικής οργάνωσης που προαναφέρθηκε.

Πρίγκιπας William
Aπό την επίσκεψή του στο “Passage”

Δημοσίευσε, λοιπόν, στο twitter μια ασπρόμαυρη εικόνα της Πριγκίπισσας της Ουαλίας κατά τη διάρκεια μιας από τις επισκέψεις της στο φιλανθρωπικό ίδρυμα και πρόσθεσε ένα προσωπικό μήνυμα, γράφοντας: «40 χρόνια. 40 χρόνια δουλειάς που αλλάζει τη ζωή @passagecharity».

«Κατά τη διάρκεια των πολλών ετών που έχω επισκεφθεί το “Passage”, πρώτα με τη μητέρα μου όταν ήμουν μικρό παιδί, έχω αναπτύξει μεγάλη αγάπη για όλους σας. Κάθε φορά που έρχομαι εδώ, με αγγίζει η ζεστασιά και η φιλικότητα, η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός που δείχνετε σε όλους όσους έρχονται», ανέφερε επίσης.

Πρίγκιπας William

Το 2019, ο Δούκας έγινε προστάτης του “Passage”, ενός οργανισμού που ιδρύθηκε το 1980 και έχει βοηθήσει περισσότερους από 135.000 ανθρώπους σε κρίση μέσω του κέντρου πόρων του, των έργων πρόληψης των αστέγων και των καινοτόμων υπηρεσιών διαμονής.

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα πήρε για πρώτη φορά τον William και τον αδερφό του Harry, στο φιλανθρωπικό ίδρυμα το 1993, όταν ήταν ακόμα μικρά αγόρια, όμως ο Πρίγκιπας William συνέχισε να επισκέπτεται τον οργανισμό. Κατά τη διάρκεια του εορτασμού της επετείου, που είχε αναβληθεί για ένα χρόνο λόγω της πανδημίας, ο Δούκας έδωσε στον Κολίν Τσίλμαν, 56 ετών, βραβείο “Εξαιρετικού Επιτεύγματος” αφού ο πρώην αλκοολικός, που είδε τη Νταϊάνα να φέρνει τους γιους της στο φιλανθρωπικό ίδρυμα, κατάφερε να βρει δουλειά χάρη στην οργάνωση.

Ο ίδιος εργάζεται τώρα ως αχθοφόρος κουζίνας, αφού η φιλανθρωπική οργάνωση που εδρεύει στη Βικτώρια, στο κέντρο του Λονδίνου – η οποία τον έχει υποστηρίξει πάνω από 35 χρόνια, του παρείχε ένα σεμινάριο εκπαίδευσης σε ξενοδοχείο. Μάλιστα, ο Πρίγκιπας William του είπε: «Κόλιν, τι ταξίδι. Μπράβο, είμαι τόσο χαρούμενος που τα καταφέρνεις καλά».

Photos: Getty Images/ Ideal Image & royal social media

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΝΤΑΪΑΝΑ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ