Είναι σύνηθες για τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας να υφίστανται τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της ιππασίας. Η Σοφία του Ουέσσεξ αλλά και η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ είχαν τραυματιστεί κατά τη διάρκεια ιππασίας και μάλιστα είχαν υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις. Το ίδιο είχε συμβεί και στον πρίγκιπα Γουίλιαμ που είχε τραυματιστεί σε αγώνα του γκολφ. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας είχε τραυματιστεί σε σχολικό αγώνα γκολφ το 1991, παίζοντας με συμμαθητές του.

Ο 9χρονος τότε πρίγκιπας είχε δεχτεί χτύπημα στο κεφάλι με το μπαστούνι του γκολφ και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση – 70 λεπτών- στο Great Ormond Street Hospital στο Λονδίνο. Χρειάστηκε να νοσηλευτεί για ένα βράδυ και η μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα δεν είχε λείψει ούτε ένα λεπτό από κοντά του. Την επόμενη ημέρα το πρωί τον είχε επισκεφτεί ο αδερφός του πρίγκιπας Χάρι. Στη συνέχεια τον είχε επισκεφτεί ο βασιλιάς Κάρολος και αποχώρησαν όλοι μαζί από το νοσοκομείο.

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Η σπάνια αναφορά του στη χειρουργική επέμβαση που είχε υποβληθεί σε ηλικία 9 ετών

Δεκαοχτώ χρόνια μετά, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αναφέρθηκε σε εκείνο το χειρουργείο σε συνομιλία του με 10χρονο παιδί που δίνει μάχη με τον καρκίνο. «Με είχαν χτυπήσει με ένα μπαστούνι του γκολφ σε αγώνα με φίλους μου στο σχολείο. Παίζαμε στο γρασίδι και ξαφνικά από το πουθενά εμφανίστηκε το μπαστούνι και με χτύπησε!», ανέφερε πρίγκιπας της Ουαλίας. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε έχει ακόμα σημάδι από το χτύπημα που μοιάζει όπως είπε με το σημάδι που είχε ο Χάρι Πότερ σε σχήμα κεραυνού. «Κάποιες φορές φαίνεται και το παρατηρεί ο κόσμος. Κάποιες φορές δεν το παρατηρούν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ