Νέες αποκαλύψεις έρχονται για τη βρετανική βασιλική οικογένεια μέσα από την νέα αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι με τίτλο «Spare» που κυκλοφόρει στις 10 Ιανουαρίου. Για την προώθηση του βιβλίου, ο πρίγκιπας Χάρι παραχώρησε δύο συνεντεύξεις που θα προβληθούν την Κυριακή 8 Ιανουαρίου.

Σε τρέιλερ της συνέντευξής του για το ITV και τον δημοσιογράφο Tom Bradby, ο Δούκας του Σάσεξ δέχεται την ερώτηση για το αν πρόκειται να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάιο για τη στέψη του πατέρα του, βασιλιά Καρόλου. Αρνήθηκε να απαντήσει ευθέως λέγοντας: «Υπάρχουν πολλά που μπορούν να συμβούν από τώρα έως τότε. Αλλά, η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή και η μπάλα είναι στο γήπεδο τους». Και πρόσθεσε: «Υπάρχουν πολλά πράγματα προς συζήτηση και ελπίζω πραγματικά ότι είναι πρόθυμοι να καθίσουν και να μιλήσουν γι ‘αυτά”.

Όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για την απόφασή του να μιλήσει για τη σχέση τους με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας στο νέο του βιβλίο, ο πρίγκιπας Χάρι απάντησε: «Δεν ξέρω πώς μπορεί το να παραμείνω σιωπηλός να κάνει τα πράγματα καλύτερα!». Στη συνέχεια ο Tom Bradby τον ρώτησε: «Σκέφτηκες τι θα πεις αν ο Γουίλιαμ σε ρωτήσει: Γιατί Χάρι μου το έκανες αυτό; Έπειτα από όσα περάσαμε;». Η απάντηση του Χάρι ήταν εξής: «Μάλλον θα έλεγε πολλά και διαφορετικά πράγματα».

Τέλος, ο δημοσιογράφος επέμεινε λέγοντας «Κάποιοι άνθρωποι θα πουν ότι ενώ διαμαρτύρεσαι για τις παραβιάσεις που γίνονται στην ιδιωτική σου ζωή, τώρα παραβιάζεις την ιδιωτικότητα των πιο κοντινών σου προσώπων, χωρίς την άδειά τους. Αυτό θα είναι ένα επιχείρημα!». Ο Δούκας του Σάσεξ τότε τόνισε: «Αυτή θα είναι μία κατηγορία από ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν ή δεν θέλουν να καταλάβουν ότι η οικογένειά μου έχει συνεργαστεί με τον Τύπο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ