Ο πρίγκιπας Χάρι τα τελευταία χρόνια, μετά από την παραίτησή του από τα βασιλικά του καθήκοντα, είναι πολύ ανοιχτός μιλώντας για τη σχέση που έχει με τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο Γ΄. Κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων επεισοδίων του Ηarry & Meghan στο Netflix, o Δούκας του Σάσεξ αναφέρθηκε στο διαζύγιο των γονιών του. «Το πιο σημαντικό σε εμάς τους δύο (με την Μέγκαν) είναι να σιγουρευτούμε ότι δεν θα επαναλάβουμε τα λάθη των γονιών μας», ανέφερε στο ντοκιμαντέρ ο Δούκας του Σάσεξ.

Στη συνέντευξή του στην Όπρα, τον Μάρτιο του 2020, ο Χάρι παραδέχτηκε ότι η σχέση του με το βασιλιά Κάρολο, «είχε πολλή δουλειά».

Κοιτάζοντας πίσω στις πιο ευτυχισμένες ημέρες, ο πρίγκιπας Χάρι είχε μοιραστεί μία υπέροχη φωτογραφία στο account του Instagram Sussexroyal, που πλέον είναι ανενεργό. Στο στιγμιότυπο, ο πρίγκιπας Χάρι ήταν μαζί με τον πατέρα του, πρίγκιπα τότε Κάρολο, στη βάπτιση του Άρτσι, τον Ιούλιο του 2019. Είχε ανεβάσει τη συγκεκριμένη φωτογραφία, τον Νοέμβριο, για να ευχηθεί στον πατέρα του για τα 71α γενέθλιά του. Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία, φαίνεται ο Χάρι να κρατάει στην αγκαλιά του το γιο του και πιο δίπλα να στέκεται χαμογελαστός ο παππούς του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ