Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασιλική σύζυγος Καμίλα υποδέχτηκαν μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας στο Κάστρο του Ουίνδσορ, χθες, Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, σε εορταστικό γεύμα που παρέθεσαν.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν η πριγκίπισσα Άννα με το σύζυγό της Timothy Laurence, ο Μάικ και Ζάρα Τίνταλ μαζί με τα τρία παιδιά τους, ο πρίγκιπας Έντουαρντ μαζί με τη Σοφία του Ουέσσεξ μαζί με την κόρη τους, Lady Louise.

Πρίγκιπας και πριγκίπισσα της Ουαλίας: Γιατί απουσίαζαν από το γεύμα του βασιλιά Καρόλου και της Καμίλα;

Ωστόσο, ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η απουσία του πρίγκιπα και τη πριγκίπισσας της Ουαλίαςκαι των τριών παιδιών τους,πρίγκιπα Τζορτζ, πριγκίπισσας Σάρλοτ και πρίγκιπα Λούις. H οικογένεια αναμενόταν να παρευρεθεί στο γεύμα, αλλά είναι πολύ πιθανό να απουσίαζαν για έναν απλό λόγο. Ο πιο πιθανός λόγος λοιπόν είναι ότι επειδή τα τρία παιδιά τους σταμάτησαν το σχολείο για τη χριστουγεννιάτικη περίοδο, ίσως θέλησαν να περάσουν λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί ως οικογένεια στην κατοικία τους στο Anmer Hall, στο Norfolk.

Σίγουρα όμως δεν θα λείπουν την ημέρα των Χριστουγέννων όπου αναμένεται να την περάσουν μαζί με το βασιλιά Κάρολο και την Καμίλα και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, στο κτήμα στο Sandringham. Μαζί τους αναμένεται να είναι και τα τρία τους παιδιά, ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις. Αυτά θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα της βασιλικής οικογένειας μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ