Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχαν επιβαρυμένο πρόγραμμα τις προηγούμενες εβδομάδες. Ο εορτασμός της Ημέρας της Κοινοπολιτείας, τo meeting της Κάθριν Μίντλετον, η επίσκεψη του Γουίλιαμ στην Πολωνία τους ήταν κάποιες από τις αυξημένες υποχρεώσεις τους.

Το βασιλικό ζευγάρι αναμένεται να μειώσει τους ρυθμούς του τις επόμενες εβδομάδες καθώς σκοπεύει να περάσει ποιοτικό χρόνο οικογενειακώς με τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις.

Αν και ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκεται στο Ηνωμένο βασίλειο καθώς δίνει το παρών στο Ανώτατο Δικαστήριο για την υπόθεση προστασίας της ιδιωτικής του ζωής, δεν αναμένεται να συναντηθεί με τον αδερφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ. Ο λόγος ειναι ότι το πιο πιθανόν είναι το βασιλικό ζευγάρι μαζί με τα παιδιά του να απουσιάζουν από το Windsor, καθώς ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις βρίσκονται σε πασχαλινό διάλειμμα από το σχολείο τους. Ίσως βρίσκονται στο Norfolk ή σε άγνωστο σε εμάς προορισμό. Πέρυσι έκαναν ένα διάλειμμα για να κάνουν σκι στο Courchevel, στη Γαλλία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ