Η πριγίπισσα Άννα έγινε αποδέκτης μιας είδησης η οποία δεν της χάλασε απλά την ημέρα, αλλά της χάλασε και τα σχέδια για τα Χριστούγεννα.

Ο γιος της, Πίτερ Φίλιπς, το μεγαλύτερο εγγόνι της Βασίλισσας Ελισαβετ, είχε επενδύσει χρόνο και χρήματα για να φτιάξει ένα  πολυαναμενόμενο Χριστουγεννιάτικο παγοδρόμιο δίπλα στο εμβληματικό παλάτι του Κένσινγκτον.

Όμως τα σχέδια αυτά θα παραμείνουν τελικά σχέδια, καθώς οι υπάρχουν ανησυχίες για την ασφάλεια  που προέρχονται από την κλιμάκωση της έντασης που σχετίζεται με τη σύγκρουση Ισραήλ-Χαμάς.

Το παγοδρόμιο θα ήταν το μεγαλύτερο του Ηνωμένου Βασιλείου με χωρητικότητα 750 ατόμων, το οποίο θα είναι ανοιχτό την περίοδο των Χριστουγέννων. Το μέρος που θα άνοιγε είχε χωροθετηθεί σε ένα ελικοδρόμιο στον χώρο της βασιλικής κατοικίας, χρησιμοποιώντας τη ουσιαστικά ως φόντο για το παγοδρόμιο.

Όσοι είχαν προπαραγγείλει εισιτήρια θα λάβουν επιστροφή χρημάτων και πλέον το επιχειρηματικό εγχείρημα αναβάλεται για την άλλη χρονιά!

Σε κοινή δήλωση, οι συνιδρυτές Robert Derry και ο Πίτερ Φίλιπς ,εγγονός της αείμνηστης Ελισάβετ υπογράμμισαν τη δέσμευσή τους για την ασφάλεια: «Κατά την ανάπτυξη των σχεδίων για το ICE (παγοδρόμιο) στο Παλάτι του Κένσινγκτον, πρωταρχικό μέλημά μας ήταν πάντα η ασφάλεια και η απόλαυση των επισκεπτών μας. Δεδομένης της αυξημένης έντασης και της αβεβαιότητας στην περιοχή, αποφασίσαμε να αναβάλουμε τη φετινή διοργάνωση. Η δημόσια ασφάλεια παραμένει η κύρια προτεραιότητά μας».

Το Παλάτι του Κένσινγκτον, η επίσημη κατοικία του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ στο Λονδίνο, χρησιμοποιεί το πεδίο Περκς κυρίως ως περιοχή προσγείωσης ελικοπτέρων. 

Πηγή φωτογραφίας: GettyImages

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ