Σε πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια της βασίλισσας Ελισάβετ που έφυγε «ειρηνικά» από τη ζωή στις 8 Σεπτεμβρίου, στο Balmoral. Η κόρη της μονάρχη, πριγκίπισσα Άννα ήταν κοντά στη μητέρα της τις τελευταίες της στιγμές και στη συνέχεια δεν έλειψε στιγμή από τη σορό της. Στις πρόσφατες εμφανίσεις της, η πριγκίπισσα Άννα απέτισε φόρο τιμής στη μνήμη της μητέρα της, με ένα αξεσουάρ που επέλεξε.

Όπως είθισται ήταν ντυμένη στα μαύρα αλλά στις εμφανίσεις της, κρατούσε μία τουίντ τσάντα με μπλε δερμάτινες λεπτομέρειες. Η τσάντα αξίας 90 λιρών είναι διαθέσιμη στο gift shop του Κάστρου του Balmoral, όπου υπήρξε ένα αγαπημένο μέρος της βασίλισσας και εκεί που πέρασε τις τελευταίες στιγμές της ζωής της.

Η πριγκίπισσα Άννα κρατάει τη συγκεκριμένη τσάντα σε συνεχόμενες εμφανίσεις της μετά το θάνατο της μητέρας της.

Πριν λίγες ημέρες η μοναχοκόρη της αείμνηστης μονάρχη, πριγκίπισσα Άννα, προχώρησε σε μια ιδιαίτερα συγκινητική δήλωση για το τελευταίο 24ωρο της μητέρας της.

Είχα την τύχη να μοιραστώ τις τελευταίες 24 ώρες της ζωής της αγαπημένης μητέρας μου”, έγραψε σε μια δήλωση στις 13 Σεπτεμβρίου. “Ήταν τιμή και προνόμιο να τη συνοδεύω στα τελευταία της ταξίδια“, έγραψε αρχικά η πριγκίπισσα Άννα.

Η μαρτυρία της αγάπης και του σεβασμού που έδειξαν τόσοι πολλοί σε αυτά τα ταξίδια ήταν τόσο ταπεινωτική όσο και αναζωογονητική. Όλοι θα μοιραστούμε μοναδικές αναμνήσεις. Προσφέρω τις ευχαριστίες μου σε όλους όσους μοιράζονται την αίσθηση της απώλειας μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΝΝΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ