Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Επισκέφτηκε ένα σχολείο της περιοχής της και μας συγκίνησε με τον λόγο της για την αξία του διαβάσματος

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη φάνηκε να μοιράζεται μια γεύση από το πώς είναι η ώρα του ύπνου στο σπίτι της με τη μικρή της κόρη Σιένα, καθώς επισκέφτηκε το δημοτικό σχολείο West Thornton στο Croydon, στο Νότιο Λονδίνο την Τετάρτη.

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Επισκέφτηκε ένα σχολείο της περιοχής της και μας συγκίνησε με τον λόγο της για την αξία του διαβάσματος

Η ανιψιά του Βασιλιά, η οποία έχει αποκτήσει τη δίχρονη Sienna με τον σύζυγό της Edoardo Mapelli Mozzi καθώς και τον θετό γιο της Wolfie, επισκέφθηκε το σχολείο ως εκπρόσωπος του Βραβείου Βιβλίου Όσκαρ.

Η κόρη της Σάρα Φέργκιουσον διάβασε στους μαθητές του σχολείου το εικονογραφημένο βιβλίο When Dinosaurs Walked the Earth από τους Sean Taylor και Zehra Hicks, το οποίο και κέρδισε το βραβείο το 2024.

Σε ένα βίντεο που γυρίστηκε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η πριγκίπισσα Βεατρίκη επαίνεσε τη μητέρα της, Σάρα, Δούκισσα του Γιορκ, η οποία έχει γράψει δεκάδες παιδικά βιβλία καθώς και μυθιστορήματα για ενήλικες.

«Μεγάλωσα με μια απίστευτη μαμά ως συγγραφέα για παιδιά, έτσι οι ιστορίες δημιούργησαν πραγματικά αυτή την αίσθηση της φαντασίας», είπε, προσθέτοντας: «Εκτιμώ πραγματικά τι μπορούν να κάνουν οι ιστορίες, αυτόν τον ιδιαίτερο ποιοτικό χρόνο, εκείνη τη στιγμή στο τέλος της ημέρας» κι εμείς δεν μπορούμε παρά να τη φανταστούμε να κλείνει τη μέρα της διαβάζοντας βιβλία στην κόρη της!

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη προσέθεσε: «Αλλά και πόσο σημαντικό είναι το διάβασμα, γενικά για τους νέους, ώστε να βεβαιωθούμε ότι μπορούμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι αυτά τα βιβλία θα φτάσουν πραγματικά στα χέρια εκείνων που τα χρειάζονται περισσότερο».

Η Βεατρίκη, η οποία στο παρελθόν είχε αποκαλέσει τη δυσλεξία της «δώρο», έχει επίσης μιλήσει στο παρελθόν για το πόσο της αρέσει να διαβάζει με τον θετό της γιο Wolfie, ο οποίος είναι τώρα οκτώ.

Καθώς παρευρέθηκε στη 10η ετήσια τελετή του βραβείου Όσκαρ στο Λονδίνο πέρυσι, είπε: «Το βραβείο κατέχει μια πολύ ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου.

Ο θετός μου γιος, είναι τώρα επτά ετών, και ανυπομονούμε να λάβουμε τα βιβλία και να τα διαβάσουμε μαζί. Μεγαλώνοντας σε έναν κόσμο που περιβάλλεται από βιβλία, μπορούμε να θεωρήσουμε δεδομένο ότι δεν είναι όλοι τόσο τυχεροί.

Πρέπει να θυμόμαστε σε έναν κόσμο οθονών και τεχνητής νοημοσύνης, ότι πρέπει να κρατήσουμε ζωντανές στιγμές συνάντησης, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ γονέων και παιδιών».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι για την εμφάνισή της αυτή, η πριγκίπισσα Βεατρίκη φόρεσε ένα πολύ ιδιαίτερο τζιν τζάκετ με φουσκωτά μανίκια που απέπνεε μια ροκ και συνάμα ρομαντική διάθεση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΒΕΑΤΡΙΚΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ